Merhaba,
CSDurağınan teamspeak3 alacaktım fakat benim teamspeak3 clientim her açtığımda çalışmayı durdurdu diye hata veriyor. Her şeyi denedim ama olmadı. Bunun yerine discord açtım ve discordda yasak değilmiş Ömer TELLİ'nin bir yorumunda gördüm. Peki sunucuda /discord yazdığımda otomatik olarak ts3 gibi discord açma eklentisi var mı?
Discord eklentisi var mı?
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 13
-
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
Cs1.6 klanini toplamak icin ts3 daha yararli olur discorda oyuncu az gelir dusunuroum ama denemek istersen Facebook sayfasindan daha hizli yanit alabilirsin.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Ts3 açacaktım fakat yukarıda dediğim gibi sorun benden kaynaklı bu yüzden teamspeak3 olmadı maalesef.ARZ* yazdı: Pzr Mar 18, 2018 11:50 am Cs1.6 klanini toplamak icin ts3 daha yararli olur discorda oyuncu az gelir dusunuroum ama denemek istersen Facebook sayfasindan daha hizli yanit alabilirsin.
Discordda olumlu yanıt aldım geliyorlar fakat uğraşmamaları için /discord yazarak discorda bağlayacak bir plugin arıyorum.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
Youtubeye bakarsan ts3unu duzeltebilirsin veya forumdaki arkdslara sorarak /discord eklentiside olucagini sanmam.TUR4N yazdı: Pzr Mar 18, 2018 11:52 amTs3 açacaktım fakat yukarıda dediğim gibi sorun benden kaynaklı bu yüzden teamspeak3 olmadı maalesef.ARZ* yazdı: Pzr Mar 18, 2018 11:50 am Cs1.6 klanini toplamak icin ts3 daha yararli olur discorda oyuncu az gelir dusunuroum ama denemek istersen Facebook sayfasindan daha hizli yanit alabilirsin.
Discordda olumlu yanıt aldım geliyorlar fakat uğraşmamaları için /discord yazarak discorda bağlayacak bir plugin arıyorum.
Linklerini gizle |
-
Yardımın için teşekkürler. TeamSpeak3 sorunumu çözdüm.
Linklerini gizle |