Steam+
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 171
- Server Ip/DNS: Cs17.csduragi.com
- Clan İsmi: KissMe*
- İletişim:
Steam+
Hocam Kolay Gelsin Öncelikle ben bi plugin istiyorum oyunda steam ile baglanan oyuncuların basında Steam+ yazmasını ıstıyorum vede soyle bısey ıstıyorum bı serverde gormustum
yeni cıkan steam anticheat kullanan oyuncuların oyuna gırınce saydan reklam halında bu oyuncu steam antıcheat kullanıyor vs felan yazmasını ıstıyorum bu mumkunmu
yeni cıkan steam anticheat kullanan oyuncuların oyuna gırınce saydan reklam halında bu oyuncu steam antıcheat kullanıyor vs felan yazmasını ıstıyorum bu mumkunmu
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Steam+
csdurağındakı bütün iplerde steam+ kontrolü aktif yani steam+ kurup csdurağında hangi ip'ye girersen gir servera girdiğinde xxx adlı kişi steam+ ile oyuna giriş yaptı yazar
Say yazılarının başında steam+ yazdırmak istiyorsan kullandığın tag/chat plugini varsa onu atmalısın ayrı olarak yüklersen yazılar 2 kez çıkar
Say yazılarının başında steam+ yazdırmak istiyorsan kullandığın tag/chat plugini varsa onu atmalısın ayrı olarak yüklersen yazılar 2 kez çıkar
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- İletişim:
Steam+
bunu kullanıyorum kardesm steamdan baglananların basında steam+ dan baglanan oyuncuların basında steam+ normal steamdan baglananların basında steam yazmasını ıstıyorumbybulut55 yazdı: Çrş Mar 14, 2018 1:13 pm csdurağındakı bütün iplerde steam+ kontrolü aktif yani steam+ kurup csdurağında hangi ip'ye girersen gir servera girdiğinde xxx adlı kişi steam+ ile oyuna giriş yaptı yazar
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
- İletişim:
Steam+
Steam+ dedigimiz csduraginin anti hile sistemi degilmi? Oyuna girdiginde +steam ile girildigi yaziyor zaten bunu tag olarak belirlemek ne kadar mumkun bilmiyorum. Sadece Steam tagi eklemek isinizi gorur zannedersem.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs121.csduragi.com
- Clan İsmi: Nationals
Steam+
eklentiler-pluginler/csduragi-gelismis- ... 20446.html bunu kullan steam olanlar steam steam+ olanlar steam+ yazıyor başında ve adamlara istediğin tagı verdirebiliyorsun yazı rengini değiştirebiliyorsun nick rengini değişebiliyorsunAnkaragucuV4 yazdı: Çrş Mar 14, 2018 1:35 pmbunu kullanıyorum kardesm steamdan baglananların basında steam+ dan baglanan oyuncuların basında steam+ normal steamdan baglananların basında steam yazmasını ıstıyorumbybulut55 yazdı: Çrş Mar 14, 2018 1:13 pm csdurağındakı bütün iplerde steam+ kontrolü aktif yani steam+ kurup csdurağında hangi ip'ye girersen gir servera girdiğinde xxx adlı kişi steam+ ile oyuna giriş yaptı yazar
admin_tag.sma
steam+ lar oyuna girince bi yazı çıkıyor xx kişisi steam+ anti hile sistemi ile giriş yapıldı filan diye onunda yazmasını istiyorsan güvenlik ayarlarından DOSYA KONRTROL SİSTEMİ ' ni aç map değiş.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- İletişim:
Steam+
MehmetReis- yazdı: Çrş Mar 14, 2018 1:51 pmattıgın lınke baktım ama bısey anlamadım ney ınası yapyıoruz .sma halıne getırıp atabılırmısın ?AnkaragucuV4 yazdı: Çrş Mar 14, 2018 1:35 pmbunu kullanıyorum kardesm steamdan baglananların basında steam+ dan baglanan oyuncuların basında steam+ normal steamdan baglananların basında steam yazmasını ıstıyorumbybulut55 yazdı: Çrş Mar 14, 2018 1:13 pm csdurağındakı bütün iplerde steam+ kontrolü aktif yani steam+ kurup csdurağında hangi ip'ye girersen gir servera girdiğinde xxx adlı kişi steam+ ile oyuna giriş yaptı yazar
admin_tag.sma
eklentiler-pluginler/csduragi-gelismis- ... 20446.html bunu kullan steam olanlar steam steam+ olanlar steam+ yazıyor başında ve adamlara istediğin tagı verdirebiliyorsun yazı rengini değiştirebiliyorsun nick rengini değişebiliyorsun
steam+ lar oyuna girince bi yazı çıkıyor xx kişisi steam+ anti hile sistemi ile giriş yapıldı filan diye onunda yazmasını istiyorsan güvenlik ayarlarından DOSYA KONRTROL SİSTEMİ ' ni aç map değiş.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs121.csduragi.com
- Clan İsmi: Nationals
Steam+
sma ya gerek yokAnkaragucuV4 yazdı: Çrş Mar 14, 2018 2:38 pmMehmetReis- yazdı: Çrş Mar 14, 2018 1:51 pmattıgın lınke baktım ama bısey anlamadım ney ınası yapyıoruz .sma halıne getırıp atabılırmısın ?AnkaragucuV4 yazdı: Çrş Mar 14, 2018 1:35 pm
bunu kullanıyorum kardesm steamdan baglananların basında steam+ dan baglanan oyuncuların basında steam+ normal steamdan baglananların basında steam yazmasını ıstıyorum
admin_tag.sma
eklentiler-pluginler/csduragi-gelismis- ... 20446.html bunu kullan steam olanlar steam steam+ olanlar steam+ yazıyor başında ve adamlara istediğin tagı verdirebiliyorsun yazı rengini değiştirebiliyorsun nick rengini değişebiliyorsun

https://panel.csduragi.com/urun/editor/ ... lugins.ini buraya gir en üstüne csd_adminchat.amxx yaz
admin.amxx ; admin base (required for any admin-related)
;admin_sql.amxx ; admin base - SQL version (comment admin.amxx) burasıda bu şekilde olucak zaten anlatmış orda ne yapıcağını
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- İletişim:
Steam+
eyw denicemMehmetReis- yazdı: Çrş Mar 14, 2018 4:10 pmsma ya gerek yokAnkaragucuV4 yazdı: Çrş Mar 14, 2018 2:38 pmMehmetReis- yazdı: Çrş Mar 14, 2018 1:51 pm
attıgın lınke baktım ama bısey anlamadım ney ınası yapyıoruz .sma halıne getırıp atabılırmısın ?
steam+ lar oyuna girince bi yazı çıkıyor xx kişisi steam+ anti hile sistemi ile giriş yapıldı filan diye onunda yazmasını istiyorsan güvenlik ayarlarından DOSYA KONRTROL SİSTEMİ ' ni aç map değiş.![]()
https://panel.csduragi.com/urun/editor/ ... lugins.ini buraya gir en üstüne csd_adminchat.amxx yaz
admin.amxx ; admin base (required for any admin-related)
;admin_sql.amxx ; admin base - SQL version (comment admin.amxx) burasıda bu şekilde olucak zaten anlatmış orda ne yapıcağını
Linklerini gizle |