Panelden hotmail değiştirme yardimci olun lütfen.
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 83
Panel üzerindeki tc kimlik ve isim benim üstüme olduğu halde e mail hesabi ortagimin üstüne. Sürekli şifre değiştirmesi ve paneli elimden alması yüzüne sikintidayim. Bunun bir çözümü varmidir email hesabindan şifre sifirlamasini istemiyorum. E maili değiştirmenin bir yolu varmidir [@bilimsiz etiket]
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Forever Gaming
Kimlik resimini facebookdan yollayıp ve panelde para olmadığı durumda değiştiriliyor diye biliyorum
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 83
Sagolasin da daha aciklayici olabilir misin yada başka bi yolu varmjdir ömer telliye mail de atacagim fakat şuan mobil deyim sorun oluyor. Tesekkur ederim bu arada.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Forever Gaming
Çok detaylı bilgim yok ömer telliye veya facebooktan sorarsanız yardımcı olurlaf
Linklerini gizle |
-
hotmailiniz değişmez diye biliyorum hotmail değiştirmek mevcut değil csdurağında o yüzden panele kayıt olurken yazdığınız bilgiler çok önemli güvenli bir panel yapmak için doğru kendinizin kullandığı bir e-posta kullanın başkalarına vermeyin şifre unutumlarında telefonunuz ile değiştirebilirsiniz ancak csdurağına gelirsek hotmail değiştirmek yok diye biliyorum.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs9.Csduragi.com
- Clan İsmi: SancaK gaming
Kardesım omer telli'nin mail adresine kimliliginin resmini atıyorsun altınada tam olarak sorunu ve istegini yaz baya bi once aynı degişimi ben yapmıstım bu sekılde yardımcı olmustu bana.
Linklerini gizle |
-
Ömer beye söylerseniz müsait olduğunda tabiki değiştirir lakin kendiniz panel hesabınızdan değiştiremezsiniz demek istediğim o.NeVaLe yazdı: Prş Mar 08, 2018 6:57 am Kardesım omer telli'nin mail adresine kimliliginin resmini atıyorsun altınada tam olarak sorunu ve istegini yaz baya bi once aynı degişimi ben yapmıstım bu sekılde yardımcı olmustu bana.
Linklerini gizle |