Alias Kontrol Ve Tüm Aim Hack Engelleyicileri Açtım Fakat Yine Aynı Şekilde Giriliyor Kendiniz BakabilirsinizShooTeR yazdı: Pzt Şub 26, 2018 8:25 pmIhım ıhım...
Fix diye bişey var bu dunyada...
Alias kontrol acın engellemiyorsa eklentiyle engellenebilir.
Serverim için OPENGL Kullanan Oyuncuların Girişlerini Yasaklamak istiyorum
Moderatör: Moderatörler
-
blackhawkklan
Konu Sahibi - Mesajlar: 319
- Server Ip/DNS: cs10.csduragi.net
- Clan İsmi: BlackHawk '
- İletişim:
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
crowlinn
o zaman geliştirmeye açık şöyle bir eklenti paylaşıyorum.
azcık kurcalarsanız anlarsınız .
azcık kurcalarsanız anlarsınız .
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |
-
Attenti0NNNNN*
@crowlinn
Sen kullanıyomusun bu eklentiyi
Sen kullanıyomusun bu eklentiyi
| Linklerini gizle |
-
crowlinn
Başka sunucuda iken kullanmıştım CSduragina geçtiğimizde bunu aramıştım arşivimde ama bulamamıştım bu konu üzerine tesadüfen buldum yarın bende kurucam ss atarım olumlu sonuç alırsam başka sunucuda işe yarıyordu
| Linklerini gizle |
-
Poseidon*
Yasaklı Üye
OpenGL ayarları düzeltmekte yardımcı olan bir yer, piksel piksel olmasını istemediğimden OpenGL yapıyorum. Benim gibi sırf ayarları iyileştirmek için yapan çok kişi var. CSD'ye böyle bir engel gelirse ciddi anlamda oyuncu kaybına yol açar. Eklenti kurarak bunu yapmanız gerekmekte.
| Linklerini gizle |
-
crowlinn
Dediğinizle bizim konuştuğumuz farklı şeyler OpenGL ayarını CSduraginda engellenmesi söz konusu dahi olamaz biz hilesinden bahsediyoruz.TeamTR yazdı: Sal Şub 27, 2018 12:51 am OpenGL ayarları düzeltmekte yardımcı olan bir yer, piksel piksel olmasını istemediğimden OpenGL yapıyorum. Benim gibi sırf ayarları iyileştirmek için yapan çok kişi var. CSD'ye böyle bir engel gelirse ciddi anlamda oyuncu kaybına yol açar. Eklenti kurarak bunu yapmanız gerekmekte.
| Linklerini gizle |
-
İlyas ERTEKİN
Ama konu sahibi arkadas OpenGL engellensin diyor. Hani belki CSD de dememistir ama kendi serverinde istiyor.crowlinn yazdı: Sal Şub 27, 2018 1:05 amDediğinizle bizim konuştuğumuz farklı şeyler OpenGL ayarını CSduraginda engellenmesi söz konusu dahi olamaz biz hilesinden bahsediyoruz.TeamTR yazdı: Sal Şub 27, 2018 12:51 am OpenGL ayarları düzeltmekte yardımcı olan bir yer, piksel piksel olmasını istemediğimden OpenGL yapıyorum. Benim gibi sırf ayarları iyileştirmek için yapan çok kişi var. CSD'ye böyle bir engel gelirse ciddi anlamda oyuncu kaybına yol açar. Eklenti kurarak bunu yapmanız gerekmekte.
| Linklerini gizle |
-
blackhawkklan
Konu Sahibi - Mesajlar: 319
- Server Ip/DNS: cs10.csduragi.net
- Clan İsmi: BlackHawk '
- İletişim:
Benim Demek İstediğim Bu Hilenin Cs Duragında BÜYÜK Bir Açık olmasıdır aslında Birçok youtube Ve Web sitelerinde csduragında geçiyor diye söyleniyor bu yüzden biz server sahiplerine büyük bir olumsuzluk yarattıgını söylüyorumKonu Acan yazdı: Sal Şub 27, 2018 7:32 amAma konu sahibi arkadas OpenGL engellensin diyor. Hani belki CSD de dememistir ama kendi serverinde istiyor.crowlinn yazdı: Sal Şub 27, 2018 1:05 amDediğinizle bizim konuştuğumuz farklı şeyler OpenGL ayarını CSduraginda engellenmesi söz konusu dahi olamaz biz hilesinden bahsediyoruz.TeamTR yazdı: Sal Şub 27, 2018 12:51 am OpenGL ayarları düzeltmekte yardımcı olan bir yer, piksel piksel olmasını istemediğimden OpenGL yapıyorum. Benim gibi sırf ayarları iyileştirmek için yapan çok kişi var. CSD'ye böyle bir engel gelirse ciddi anlamda oyuncu kaybına yol açar. Eklenti kurarak bunu yapmanız gerekmekte.
| Linklerini gizle |
rechecker kullanın
| Linklerini gizle |
-
Ömer TELLİ
Yönetici - Mesajlar: 5465
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Paneldeki CSD Guard bölümünden recheckerı açıp serverı kapat aç yapınız.
| Linklerini gizle |