Yeni panel de user.ini sistemi gibi sadece slot belli yetki verme ve yazdigi yetkiyi gorememe gelicekmi gelicekse tum yenilikler berabermi gelir yoksa her an gelebilirmi cunki islemler ve toplu yukleme ayri geldi?
WebYetsis sistemimiz olacaktı onun için. fakat benim bazı hizmetlerimi bulundurduğum firmanın ip blokları csdurağında bloklu olduğu için askıya alındı. Malesef yeni panelde de büyük ihtimal yetki verdikleriniz herkezi görebilecek.
Selamun aleyküm arkadaşlar bana yardımcı olabilicek var mı? Konuyu nereden açacağımı bilmiyorum.
Yeni gelen panelle, servere nasıl eklenti yapabiliriz? Mesela pluginleri nasıl yükliyebilirim? Örneğin reset plugini, ct veya t kazandı plugini gibi, yeni panelden anlamıyorum. Nasıl yapabilriim? Yardımcı olabilicek arkadaş var mı detaylı anlatabilicek
erapoyraz yazdı: Cum Mar 09, 2018 7:56 pm
Selamun aleyküm arkadaşlar bana yardımcı olabilicek var mı? Konuyu nereden açacağımı bilmiyorum.
Yeni gelen panelle, servere nasıl eklenti yapabiliriz? Mesela pluginleri nasıl yükliyebilirim? Örneğin reset plugini, ct veya t kazandı plugini gibi, yeni panelden anlamıyorum. Nasıl yapabilriim? Yardımcı olabilicek arkadaş var mı detaylı anlatabilicek