merhaba arkadaşlar bi arkadaşıma yardımcı oluyorum paneldeki zp 5.0.8 üzerinden escape çevirdik
fakat ze_ mapları açınca mod aktif olmuyor yardımci olurmusunuz
Zp mod yüklü panelde
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 64
-
Zp mod yüklü panelde
olurum

ilk olarak addons/amxmodx/configs/maps klasörüne gir oraya plugins-ze.ini'yi at içinde pluginlerini atıyorum afkslay.amxx diye teker teker yaz aktif olcaktır veya kopyala hepsini.

ilk olarak addons/amxmodx/configs/maps klasörüne gir oraya plugins-ze.ini'yi at içinde pluginlerini atıyorum afkslay.amxx diye teker teker yaz aktif olcaktır veya kopyala hepsini.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Zp mod yüklü panelde
maps giriyorum orda bir klasor olusturoyurm plugins.ze.ini diye sonra içine amxx lerimi yaizcam hocamTechnical yazdı: Cum Şub 23, 2018 9:24 pm olurum
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.162
- Clan İsmi: [F]arzet [K]i`
Zp mod yüklü panelde
Oluşturmanıza gerek yok zaten hazır olarak yok mu öyle bir dosya?
Linklerini gizle |
-
Zp mod yüklü panelde
yeni metin belgesi oluştur farklı kaydet .ini olarak kaydet sonra panele at panelden yaz tüm pluginleri alt alta
örnek:
gerisayım.amxx
afkslay.amxx
cfgkick.amxx
örnek:
gerisayım.amxx
afkslay.amxx
cfgkick.amxx
Linklerini gizle |
-
Zp mod yüklü panelde
tamamdır hocam sağolunTechnical yazdı: Cum Şub 23, 2018 9:44 pm yeni metin belgesi oluştur farklı kaydet .ini olarak kaydet sonra panele at panelden yaz tüm pluginleri alt alta
örnek:
gerisayım.amxx
afkslay.amxx
cfgkick.amxx

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Zp mod yüklü panelde
configs içindeki maps klasoru icerisine plugins-ze.ini dosyası olusturun arkadaşlarım yazmış ama plagueden escape için kullandıgınız tum eklentileri plugins-ze.ini icerisine yazın kaydedin ze_ mapını acın aktif olur.akrep99 yazdı: Cum Şub 23, 2018 9:18 pm merhaba arkadaşlar bi arkadaşıma yardımcı oluyorum paneldeki zp 5.0.8 üzerinden escape çevirdik
fakat ze_ mapları açınca mod aktif olmuyor yardımci olurmusunuz
Linklerini gizle |