@fazecarsi geçtiğimiz hafta içerisinde cs3com ve pro.csd de ban yedi. Boost sunucu diyerek bütün dolu ipleri banlamaya başlamışlar. Saolsun afk atan jail ipler delirtti GT yetkililerini, şimdi acısı herkesten çıkıyor.
Bizden önceki arkadaş gametrackerden güzel banlatmış sağolsun oyuncularımın saatlerini bile göremiyorum.
Attığın linteki sitede oyuncuların saatlerini sıfırlama yerini bulamadım . Mevcutmu böyle birşey ? @oCezaMelegi
tengrijail yazdı: Pzr Haz 10, 2018 12:03 pm
yeni panelle birlikte gametracker tarzı bi yer eklense siteye hiçte fena olmayacağını düşünüyorum tüm klanların için Sayın [@Bilinmeyen Etiket]
Dünkü yayını sonuna kadar izleseydin bilirdin.Ömer abi uğraşmıyacağını söyledi bu gametracker konusuyla
yeni panelle birlikte gametracker tarzı bi yer eklense siteye hiçte fena olmayacağını düşünüyorum tüm klanların için Sayın [@Bilinmeyen Etiket]
Dünkü yayını sonuna kadar izleseydin bilirdin.Ömer abi uğraşmıyacağını söyledi bu gametracker konusuyla
Dünkü yayını sonuna kadar izleseydin, görürdün Ömer bey'in aklında projeler mevcut gt hakkında.
Dünkü yayını sonuna kadar izleseydin, görürdün Ömer bey'in aklında projeler mevcut gt hakkında.