Ana panel vermek yasakmi
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1089
- Server Ip/DNS: cs.gokturkgaming.com
- Clan İsmi: ɢoĸтυrĸ
- İletişim:
Ana panel vermek yasakmi
Ana panel verilmesini yasak olduğu bilmiyorum yanlışlıkla ana panel de veririm dedim adam videoya almış sıkıntı olurmu
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.43-36
- Clan İsmi: Ar'X
- İletişim:
Ana panel vermek yasakmi
kesinlikle, yasak küfürlü ticket açarsa sunucunuz kapanır ve siz verdiniz diyede yasaklanırsınız.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- İletişim:
Ana panel vermek yasakmi
Hayır videodan bişey olurmuOttomaN ~ WarrioR yazdı: Cmt Şub 17, 2018 5:51 pm kesinlikle, yasak küfürlü ticket açarsa sunucunuz kapanır ve siz verdiniz diyede yasaklanırsınız.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Ana panel vermek yasakmi
Videonun içeriği nedir ?ADOW yazdı: Cmt Şub 17, 2018 5:53 pmHayır videodan bişey olurmuOttomaN ~ WarrioR yazdı: Cmt Şub 17, 2018 5:51 pm kesinlikle, yasak küfürlü ticket açarsa sunucunuz kapanır ve siz verdiniz diyede yasaklanırsınız.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- İletişim:
Ana panel vermek yasakmi
Videoda benden parayla ortaklık istiyo bende parayla ana panel vermek yasak olduğu bilmedim için diyorum ki güvenlikten sonra veririm gibi sözler diyorumShooTeR yazdı: Cmt Şub 17, 2018 5:56 pmVideonun içeriği nedir ?ADOW yazdı: Cmt Şub 17, 2018 5:53 pmHayır videodan bişey olurmuOttomaN ~ WarrioR yazdı: Cmt Şub 17, 2018 5:51 pm kesinlikle, yasak küfürlü ticket açarsa sunucunuz kapanır ve siz verdiniz diyede yasaklanırsınız.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.109
- Clan İsmi: ForgottenS
- İletişim:
Ana panel vermek yasakmi
Bak krds Ana panel vercen yere full+alt panel versen hic birşey değişmez zaten. 2 nizde farkli iplerden girceniz için hep kod ister sizde zorlanırsınız. BENCE KESİNLİKLE VERME. SONRA KEŞKE VERMESEYDİM DİYE ÜZÜLÜRSÜN.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- İletişim:
Ana panel vermek yasakmi
Zaten onu demiyorum yasaklanır miyim vdiodan dolayiemrebaba55 yazdı: Cmt Şub 17, 2018 6:01 pm Bak krds Ana panel vercen yere full+alt panel versen hic birşey değişmez zaten. 2 nizde farkli iplerden girceniz için hep kod ister sizde zorlanırsınız. BENCE KESİNLİKLE VERME. SONRA KEŞKE VERMESEYDİM DİYE ÜZÜLÜRSÜN.
En son ADOW tarafından Cmt Şub 17, 2018 6:04 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Ana panel vermek yasakmi
Hmm musteri sözlesmesinde hesap paylaşımı yasaktır teslimi takdirinde hesabınız kapatılır yazıyor...ADOW yazdı: Cmt Şub 17, 2018 6:00 pmVideoda benden parayla ortaklık istiyo bende parayla ana panel vermek yasak olduğu bilmedim için diyorum ki güvenlikten sonra veririm gibi sözler diyorum
Teslim etmediyseniz birşey olmaz diye dusunuyorum teslim ettiyseniz kanıtlarsa paneliniz kapatılabilir.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- İletişim:
Ana panel vermek yasakmi
Ok saol krdsShooTeR yazdı: Cmt Şub 17, 2018 6:04 pmHmm musteri sözlesmesinde hesap paylaşımı yasaktır teslimi takdirinde hesabınız kapatılır yazıyor...
Teslim etmediyseniz birşey olmaz diye dusunuyorum teslim ettiyseniz kanıtlarsa paneliniz kapatılabilir.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 445
- Server Ip/DNS: cs84.csduragi.com
- Clan İsmi: Tengri
Ana panel vermek yasakmi
ana panel vermek yasak değil diye biliyorum yalnız anapanelden küfürlü ticket açılırsa csdurağı sorumluluk kabul etmez diye bilmekteyim en iyisi tek 1 kişide anapanel dursun diğerlerine alt panel ver.
Linklerini gizle |