Bende az önce konuları göz gezdirilen paralı vermek yasak diye anladimtengrijail yazdı: Cmt Şub 17, 2018 6:07 pm ana panel vermek yasak değil diye biliyorum yalnız anapanelden küfürlü ticket açılırsa csdurağı sorumluluk kabul etmez diye bilmekteyim en iyisi tek 1 kişide anapanel dursun diğerlerine alt panel ver.
Ana panel vermek yasakmi
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1089
- Server Ip/DNS: cs.gokturkgaming.com
- Clan İsmi: ɢoĸтυrĸ
- İletişim:
Ana panel vermek yasakmi
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.43-36
- Clan İsmi: Ar'X
- İletişim:
Ana panel vermek yasakmi
hacı isterse içinde 1000 milyar olsun isterse 1 tl olsun küfürlü ticket açar sunucun kapanır en iyisi full yetki alt panel ver iyi olur iyi forumlar.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Ana panel vermek yasakmi
Hayır, yasak. CSD Hizmet Sözleşmesini okuyun direk geçmeyin be arkadaşım. Ömer bey sırf yasak olduğu için o kod doğrulamayı getirdi.tengrijail yazdı: Cmt Şub 17, 2018 6:07 pm ana panel vermek yasak değil diye biliyorum yalnız anapanelden küfürlü ticket açılırsa csdurağı sorumluluk kabul etmez diye bilmekteyim en iyisi tek 1 kişide anapanel dursun diğerlerine alt panel ver.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.XX
- Clan İsmi: KARANLIK GAMING
Ana panel vermek yasakmi
http://www.csduragi.com/hizmetsozlesmesi.html
Bir maddede ilgili hesapların ve şifrelerin sorumluğu müşterinin sorumluluğunda olup bu konulardan doğabilecek zarar ve ziyandan müşteri sorumlu olacaktır.
Daha çok bilgi için linkteki bilgileri okuyabilirsiniz.
İyi forumlar.
Bir maddede ilgili hesapların ve şifrelerin sorumluğu müşterinin sorumluluğunda olup bu konulardan doğabilecek zarar ve ziyandan müşteri sorumlu olacaktır.
Daha çok bilgi için linkteki bilgileri okuyabilirsiniz.
İyi forumlar.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 445
- Server Ip/DNS: cs84.csduragi.com
- Clan İsmi: Tengri
Ana panel vermek yasakmi
@TeamTR yasak olup olmaması beni bağlamıyor ana panel sadece bende zaten ama ben böyle olduğunu biliyordum en mantıklısı çok güvendiğiniz insanlara alt panel vermek ana paneli sadece kendisi kullanmalı diye düşünmekteyim zaten yorumumdada belirtmiştim. @DEVIL
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.XX
- Clan İsmi: KARANLIK GAMING
Ana panel vermek yasakmi
Forumun kirlenmemesi için birşey demiyorum yoksa diğcemi bilirdim ben sana iyi forumlar @tengrijail
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 445
- Server Ip/DNS: cs84.csduragi.com
- Clan İsmi: Tengri
Ana panel vermek yasakmi
@DEVIL Konuyu uzatmayın konu hakkındaki fikirimi belirttim sadece.
anapanel sadece 1 kişide bulunmalıdır zaten onu dedim sizde aynı şeyi dediniz uzatmayın konuyu.
anapanel sadece 1 kişide bulunmalıdır zaten onu dedim sizde aynı şeyi dediniz uzatmayın konuyu.
Linklerini gizle |
Ana panel vermek yasakmi
Uzatılacak birşey yoktur. Yasaktır. Tespiti olursa anapanel iptal edilir.
Linklerini gizle |