Admin olduğunu anlamasın diye var zaten bu plugin...
User Görünümlü Admin Plugini [istek]
Moderatör: Moderatörler
-
Ktalko
Yasaklı Üye
"admin oldugunu alnicakmi bklim
"
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
HİTLER
Yasaklı Üye
- Server Ip/DNS: 213.238.173.54-72
- Clan İsmi: GökTürk
Burası kavga çıkarma yeri değil .Yardım edin edemiyorsanız kavga çıkarmayınKtalko yazdı: Çrş Şub 14, 2018 3:49 pm "admin oldugunu alnicakmi bklim"
Adama bak forumu boks ringine çevirmiş.
| Linklerini gizle |
@HİTLER Yok kardesim valla anlamiyo dünden beri bi karın ağrısı tuttu onu hala plugin yazmış hey allahım
Hayir ben senin pluginine lafmi söyledim onuda anlamadim
Banane sen vermisin plugin adana yardim etmisin ne guzel işte , Bende başka bi yöntemi söyledim ne uzatiyon neyin hakli cikmasi bu @Ktalko
| Linklerini gizle |
-
HİTLER
Yasaklı Üye
- Server Ip/DNS: 213.238.173.54-72
- Clan İsmi: GökTürk
Aaaaa,sen şimdi ayıp ettin,beyefendinin görevi 2 günde bir gelip forumda kavga çıkarmaktır 3 ayda 1 de Atsız pp değişmektir.mr1mr2 yazdı: Çrş Şub 14, 2018 5:30 pm @HİTLER Yok kardesim valla anlamiyo dünden beri bi karın ağrısı tuttu onu hala plugin yazmış hey allahımHayir ben senin pluginine lafmi söyledim onuda anlamadim
Banane sen vermisin plugin adana yardim etmisin ne guzel işte , Bende başka bi yöntemi söyledim ne uzatiyon neyin hakli cikmasi bu @Ktalko
| Linklerini gizle |
-
oCezaMelegi
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
- İletişim:
Konu yaklaşık 15 yorum bile olmadan bitmiş. Konu sahibi kavga etmeyin diyor. Bu kadar kasacak bir şey yoktu adam fikrini belirtmiş yorum yapıp uzatmaya ne gerek vardı bu kadar ?
Forum kurallarına bu kadar takıyorsunuz beyler madem oradaki şikayet et butonuna usulca bas adam uyarı alsın bu kadar basit.
Forum kurallarına bu kadar takıyorsunuz beyler madem oradaki şikayet et butonuna usulca bas adam uyarı alsın bu kadar basit.
| Linklerini gizle |
Şuraya eklentiyi atacak olan arkadaşlar yorum yaparlarsa iyi olacaktır. Aksi taktirde 16.02.2018 Tarihinden sonra boş ve gereksiz konu dışı yorum yapan herkez Uyarı cezasına çarptırılacaktır.
| Linklerini gizle |
-
Gozyasi`
Konu Sahibi - Mesajlar: 1394
- Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
- İletişim:
Konu cozuldu hocam. Kilitlenebilir.Taha Demirbaş yazdı: Cum Şub 16, 2018 1:50 am Şuraya eklentiyi atacak olan arkadaşlar yorum yaparlarsa iyi olacaktır. Aksi taktirde 16.02.2018 Tarihinden sonra boş ve gereksiz konu dışı yorum yapan herkez Uyarı cezasına çarptırılacaktır.
| Linklerini gizle |
-
Gozyasi`
Konu Sahibi - Mesajlar: 1394
- Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
- İletişim: