Ts3 CsDurağı Hakkında
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 12
Ts3 CsDurağı Hakkında
Sayın Ömer Telli , Pazee , Taha bey nedense Etiketleyemedim Bu konudan sonra direk yasaklanıcam biliyorum ama ts3 csd olan şikayetleri toplayarak sizi bilgilendirmek istedim açılan odalar yasaklı kişiler ALLAHA KİTABA SAYIN Atatürk değil Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Anafartalar komutanı Gazi Mareşal Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk'e OLAN KÜFÜRLER
baya arttı ve sanırım yanlış olmasın tam bilemiyorum 1 haftadır hiçbir admin ilgilenmiyor tabiki 7/24 ilgilenmiceksiniz ama en fazla gelip 1 saat durup banlasanız çok iyi olur Şimdiden teşekkür ediyor kolay gelsin diyorum.
tamam yektacım yasaklıyım lütfen yazma. :FD:FSDfsd
baya arttı ve sanırım yanlış olmasın tam bilemiyorum 1 haftadır hiçbir admin ilgilenmiyor tabiki 7/24 ilgilenmiceksiniz ama en fazla gelip 1 saat durup banlasanız çok iyi olur Şimdiden teşekkür ediyor kolay gelsin diyorum.
tamam yektacım yasaklıyım lütfen yazma. :FD:FSDfsd
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Ts3 CsDurağı Hakkında
[@Bilinmeyen Etiket] @Taha Demirbaş @PaZee
Etiketliyim alperciiim
Etiketliyim alperciiim

Linklerini gizle |
-
Ts3 CsDurağı Hakkında
Eyvallah canım benim foruma hiç girmedim herşey değişmiş güzel güzel daha iyi olsun bakalım .d
Linklerini gizle |
-
Ts3 CsDurağı Hakkında
Kötü söz sahibinindir.
hocam
sana demedim bu sözü genel olarak kötü söz kullanan insanlara.
hocam

Linklerini gizle |
-
Ts3 CsDurağı Hakkında
anlıyorum hocam teşekkürlerTechnical yazdı: Cum Şub 16, 2018 7:20 pm Kötü söz sahibinindir.
hocamsana demedim bu sözü genel olarak kötü söz kullanan insanlara.
Linklerini gizle |
-
Ts3 CsDurağı Hakkında
FSD:FD:SFSD::FDS:DFSFSD:DFS:FDSFSD: özlemişim seni yektacım bu lafın beni çıldırtıyor ama onu bile özledim :FDSfsd
bazen senin yerine pc başına koyduğun robot'un yazdığını düşünüyorum ama neyse :d
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.43-36
- Clan İsmi: Ar'X
- İletişim:
Ts3 CsDurağı Hakkında
Dinsizin Hakkından İmansız Gelir Elbet Gözüm.. Haklısın.
Linklerini gizle |
-
Ts3 CsDurağı Hakkında
ımansız lafını üstüme alıyorum eyvallah sağol kardeşimOttomaN ~ WarrioR yazdı: Cum Şub 16, 2018 7:36 pm Dinsizin Hakkından İmansız Gelir Elbet Gözüm.. Haklısın.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye
Ts3 CsDurağı Hakkında
nerdeyse her gün ban yiyor bu kişiler ancak ban yeterli olmuyor ötesinede gidilmiyor.
O ahlaksızlığı yapan kişiler tekrardan geliyor ama hayırlıyısa inşallah bir çözüme kavuşur.
O ahlaksızlığı yapan kişiler tekrardan geliyor ama hayırlıyısa inşallah bir çözüme kavuşur.
Linklerini gizle |