User Görünümlü Admin Plugini [istek]
Moderatör: Moderatörler
-
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: тαĸıηтı`
- İletişim:
0 hata siz yüklemeden once bişi yapmış olmalısınız üzerien artı olarak nee eklediniz ve hatta eklemek istediğiniz nedir söylerseniz yardımcı olucam
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1393
- Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
- İletişim:
Sadece en üstteki Clan tagini degistirdim hepsi o hocam. [SPY] dı [IMMORTAL] yaptim.delyy yazdı: Pzt Şub 12, 2018 9:24 pm 0 hata siz yüklemeden once bişi yapmış olmalısınız üzerien artı olarak nee eklediniz ve hatta eklemek istediğiniz nedir söylerseniz yardımcı olucam
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
buyrun deneyin
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
Kardeşim bunu eklenti değil panel i zzaten yaparsın.Amx_süper eklentin açıksa Anahtar işaretine tıkla içerisinede " amx_admin_check 1 // /admin yazilarak oyunda olan adminleri gostersin " bölümünü göreceksin. 2. olarak iChat.messegae pluginini plugins.iniden başına ;koyarak kapat zaten normal üser gibi olacaksın . Serverine boştan yere eklenti yükleyip yorma ve hemde sen uğraşma umarım anlatabilmişimdir.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
adamın sv'si ister Yorar ister kapatır adam gizlemek için eklenti istemiş tamamen kapatmak için deil hocam boyle basit eklentiler makineyi fazla yormaz sıkıntı yapıcak eklentide deil
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 881
@mr1mr2
Madem bu kadar bilgili isin, eklentiyi kurup cpu,fps'i ss atın. Bir de kurmadan atın. Aynı oyuncu sayısı, aynı map ile. Bakalım sunucuyu yoruyor mu?
Madem bu kadar bilgili isin, eklentiyi kurup cpu,fps'i ss atın. Bir de kurmadan atın. Aynı oyuncu sayısı, aynı map ile. Bakalım sunucuyu yoruyor mu?
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
@TeamTR @Ktalko @delyy
) Farkındaysanız öneri ister yapar ister yapmaz size noldu anlamadım A:SDASD:AS

Linklerini gizle |
Adamın kendi fikri kendi serveri isterse kursun isterse yapsın isterse yapmasın banane ben yapılabilecek basit alternatifi söyledim güzel kardeşlerim
Linklerini gizle |