Skin Yüklemeden SKY değişme ?
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 535
- Server Ip/DNS: Cs20.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: [` SconrfuL ~]
- İletişim:
Sky Skin Yüklemeden Herkesde Bulunan Gökyüzü Skinlerinden " office " olanı kullanmak istiyorum ama panelde Yapamadım Bir Türlü @Yek'-ta @Taha Demirbaş
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 535
- Server Ip/DNS: Cs20.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: [` SconrfuL ~]
- İletişim:
olmuyor öyle yapınca Yine Default kalıyor Dağlar felan Oluyor eskisi gibiYek'-ta yazdı:sv_skyname office
Linklerini gizle |
Komutu girdikten sonra retry at, oyuna komuttan sonra girenlerde olur.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Tamamen def komutu hangisi d2 deki , nuke deki , özellikle awp_india daki bunlar için ard arda sv_skyname girmekmi gerek yoksa sv_skyname "" yazsak defi neyse onumu algılar . Şuanda cs1 ve cs6 .nette def olan gökyüzü var . Csdurağının hepsinde def olarak nuke deki desert geliyor dağlı olan.Yek'-ta yazdı: Cmt Ara 02, 2017 12:52 pm Komutu girdikten sonra retry at, oyuna komuttan sonra girenlerde olur.
Kendim manuel bi tga ekleyip onu yapabiliyorum her mapde geçerli olan. Fakat ben ilk orjinali hangisiyse onu kullanmak istiyorum.
Linklerini gizle |
-
Flood atmak değil amacım. Bir kere edit yapabildim son mesajıma. Ftp'den Gfx/env ye normal temiz cs deki tga ları attım.(kimi eksik kimi tam oldu)
awp_india için --> sv_skyname "trainyard"
de_dust2 için ---> sv_skyname "des"
Olay şu ben amxx.cfg ye sv_skyname "trainyard" yazarsam her map de geçerli oluyor bu yada sv_skyname "des" için de aynı şey geçerli. Her map kendi def skyname ini nasıl alacak. Biri yardımcı olabilir mi?
Neden csdurağının env deki .tga ları eksik ?
Olay şu ben amxx.cfg ye sv_skyname "trainyard" yazarsam her map de geçerli oluyor bu yada sv_skyname "des" için de aynı şey geçerli. Her map kendi def skyname ini nasıl alacak. Biri yardımcı olabilir mi?
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
map-ismi.ini diye birşey var her mapın kendi inisi var özel ayalar orada maps klasöründen bakın görürsünüz.cazi53 yazdı: Sal Şub 13, 2018 7:17 pm Flood atmak değil amacım. Bir kere edit yapabildim son mesajıma. Ftp'den Gfx/env ye normal temiz cs deki tga ları attım.(kimi eksik kimi tam oldu)
Linklerini gizle |