Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Başkanbey Özür Konusu

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
Yusufbeyfendiniz

Başkanbey Özür Konusu

Mesaj gönderen Yusufbeyfendiniz »

TeamTR yazdı: Prş Şub 08, 2018 11:50 pm
Yusufbeyfendiniz yazdı: Prş Şub 08, 2018 11:48 pm
TeamTR yazdı: Prş Şub 08, 2018 11:47 pm Burası global bir forum ve sen forum kurallarına uymuyorsun, üstelik yasaklısın ego kasıyorsun hala neyin egosu bu? Özür centilmenlik değil saygının göstergesidir. Forum kurallarını okuyun ilk araştırın ondan sonra açın neden yasaklandığınızı belirtin dingonun ahırı değil. 1 kişi bile kabul etmezse burada barınamazsın bunu biliyor musun?
Sendemi bitiyor senle tartışamıyıcagım. hadi isteme ömerbey sunucu aç dedikten sonra sen kim ?
Ömer bey derse doğru ben kimim, ama burada sunucusu olan bir müşteriyim ve diğer insanlardan üstün yanın yok senin. Saldırdığın klanlardan 1 tanesi mesela @Ktalko 'nun klanı kabul etmedi seni Ömer bey onuda düşünüp kabul etmiyor. Neyse tartışmayacağım seninle.
bende senle klakto kim serverimi var kanıt yok abi SAaldırmadımda ben senle tartışamıyıcagım

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

Başkanbey Özür Konusu

Mesaj gönderen ShooTeR »

Yusufbeyfendiniz yazdı: Prş Şub 08, 2018 11:15 pm ÖN İPLERDEN TEAMSPEAK3 KİRALIYIP. DEWAM ETMEK İSTİYORUM ÖMER BEY YASAKLIMIYIM BİLMİYORUM EN SON YASAKLIYDIM 2 YIL OLDU HERALDE YADA 1 YIL GİRMEYELİ SOHBET MUHABBETTEN BAŞKA İŞ BULAMIYORUM ESKİSİ GİBİ TUTULMUYOR CS.1.6 SW AÇMAYI DÜŞÜNMÜYORUM ÖN İPLERDEN SW ACIP PRO YAPACAGIM AMA .
Hala itiraz ediyorsun adamın dediklerine şikayet bölumu kapalıyken kaç kişi konu açtı bi bak bakalım hepsinin konusuda silinenlere gitti...
Özür konularında muşteri memnuniyeti vs. göze alınmamaktadır...
O kadar saldırı yaptıktan sonramı aklınız başınıza geliyor pişmanlıktan anlamıyorum ya :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Yusufbeyfendiniz

Başkanbey Özür Konusu

ShooTeR yazdı: Prş Şub 08, 2018 11:54 pm
Yusufbeyfendiniz yazdı: Prş Şub 08, 2018 11:15 pm ÖN İPLERDEN TEAMSPEAK3 KİRALIYIP. DEWAM ETMEK İSTİYORUM ÖMER BEY YASAKLIMIYIM BİLMİYORUM EN SON YASAKLIYDIM 2 YIL OLDU HERALDE YADA 1 YIL GİRMEYELİ SOHBET MUHABBETTEN BAŞKA İŞ BULAMIYORUM ESKİSİ GİBİ TUTULMUYOR CS.1.6 SW AÇMAYI DÜŞÜNMÜYORUM ÖN İPLERDEN SW ACIP PRO YAPACAGIM AMA .
Hala itiraz ediyorsun adamın dediklerine şikayet bölumu kapalıyken kaç kişi konu açtı bi bak bakalım hepsinin konusuda silinenlere gitti...
O kadar saldırı yaptıktan sonramı aklınız başınıza geliyor pişmanlıktan anlamıyorum ya :D
Sen kİM atlıyor lafa ? xdddddddddddddddddddddddd

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR

Başkanbey Özür Konusu

Mesaj gönderen ShooTeR »

Yusufbeyfendiniz yazdı: Prş Şub 08, 2018 11:55 pm
Bak şimdi hem özur diliyorsun özur dilerkende kaba konuşuyorsun ömer beyin dediği gibi cidden sizin yaşınız 10 civarı ya :)
Uslubumu bozmıyıcam laflarını doğru duzgun seç %1'lik bile affedilme umudun varken hepsini kaybetme...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Yusufbeyfendiniz

Başkanbey Özür Konusu

ShooTeR yazdı: Prş Şub 08, 2018 11:56 pm
Yusufbeyfendiniz yazdı: Prş Şub 08, 2018 11:55 pm
Bak şimdi hem özur diliyorsun özur dilerkende kaba konuşuyorsun ömer beyin dediği gibi cidden sizin yaşınız 10 civarı ya :)
Uslubumu bozmıyıcam laflarını doğru duzgun seç %1'lik bile affedilme umudun varken hepsini kaybetme...
Ömerbey bizleri kışkırttıgınızı görüyor oda empati kurar aynı cümleyi yazar. saldırı yapmıyorum . bide ben son saldırım 2yıl oldu.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Poseidon*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Başkanbey Özür Konusu

Mesaj gönderen Poseidon* »

Başkanbey bak cidden yaşın 10 annenin numarası bile elimizde var özür diliyorsun biz seni uyarıyoruz olmaz diyoruz sen diyorsun ki sen kimsin nesin. SEN YASAKLISIN BİZ İSE HÜRÜZ! asıl konu bu. SEN Yasaklı olduğun için dediklerin geçersiz biz yasaklı olmadığımız için geçerli işte anlayabildi isen ne mutlu bana-bize.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Yusufbeyfendiniz

Başkanbey Özür Konusu

TeamTR yazdı: Prş Şub 08, 2018 11:59 pm Başkanbey bak cidden yaşın 10 annenin numarası bile elimizde var özür diliyorsun biz seni uyarıyoruz olmaz diyoruz sen diyorsun ki sen kimsin nesin. SEN YASAKLISIN BİZ İSE HÜRÜZ! asıl konu bu. SEN Yasaklı olduğun için dediklerin geçersiz biz yasaklı olmadığımız için geçerli işte anlayabildi isen ne mutlu bana-bize.
bak yasaklanırsam geri sana çok sövücem şuan susuyorum gg. senınde babnaın var

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR

Başkanbey Özür Konusu

Mesaj gönderen ShooTeR »

Yanlış hatırlamıyorsamda bi ara özur dilemissin sonra tekrar banlanmıştın 2 yıl oldu herhalde diyorsun ?
sikayet-bolumu/ozur-konusu-baskanbey-t19067.html

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Poseidon*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Başkanbey Özür Konusu

Mesaj gönderen Poseidon* »

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Yusufbeyfendiniz

Başkanbey Özür Konusu

ShooTeR yazdı: Cum Şub 09, 2018 12:00 am Yanlış hatırlamıyorsamda bi ara özur dilemissin sonra tekrar banlanmıştın 2 yıl oldu herhalde diyorsun ?
sikayet-bolumu/ozur-konusu-baskanbey-t19067.html

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli