bende senle klakto kim serverimi var kanıt yok abi SAaldırmadımda ben senle tartışamıyıcagımTeamTR yazdı: Prş Şub 08, 2018 11:50 pmÖmer bey derse doğru ben kimim, ama burada sunucusu olan bir müşteriyim ve diğer insanlardan üstün yanın yok senin. Saldırdığın klanlardan 1 tanesi mesela @Ktalko 'nun klanı kabul etmedi seni Ömer bey onuda düşünüp kabul etmiyor. Neyse tartışmayacağım seninle.Yusufbeyfendiniz yazdı: Prş Şub 08, 2018 11:48 pmSendemi bitiyor senle tartışamıyıcagım. hadi isteme ömerbey sunucu aç dedikten sonra sen kim ?TeamTR yazdı: Prş Şub 08, 2018 11:47 pm Burası global bir forum ve sen forum kurallarına uymuyorsun, üstelik yasaklısın ego kasıyorsun hala neyin egosu bu? Özür centilmenlik değil saygının göstergesidir. Forum kurallarını okuyun ilk araştırın ondan sonra açın neden yasaklandığınızı belirtin dingonun ahırı değil. 1 kişi bile kabul etmezse burada barınamazsın bunu biliyor musun?
Başkanbey Özür Konusu
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 14
Başkanbey Özür Konusu
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Başkanbey Özür Konusu
Hala itiraz ediyorsun adamın dediklerine şikayet bölumu kapalıyken kaç kişi konu açtı bi bak bakalım hepsinin konusuda silinenlere gitti...Yusufbeyfendiniz yazdı: Prş Şub 08, 2018 11:15 pm ÖN İPLERDEN TEAMSPEAK3 KİRALIYIP. DEWAM ETMEK İSTİYORUM ÖMER BEY YASAKLIMIYIM BİLMİYORUM EN SON YASAKLIYDIM 2 YIL OLDU HERALDE YADA 1 YIL GİRMEYELİ SOHBET MUHABBETTEN BAŞKA İŞ BULAMIYORUM ESKİSİ GİBİ TUTULMUYOR CS.1.6 SW AÇMAYI DÜŞÜNMÜYORUM ÖN İPLERDEN SW ACIP PRO YAPACAGIM AMA .
Özür konularında muşteri memnuniyeti vs. göze alınmamaktadır...
O kadar saldırı yaptıktan sonramı aklınız başınıza geliyor pişmanlıktan anlamıyorum ya

Linklerini gizle |
-
Başkanbey Özür Konusu
Sen kİM atlıyor lafa ? xddddddddddddddddddddddddShooTeR yazdı: Prş Şub 08, 2018 11:54 pmHala itiraz ediyorsun adamın dediklerine şikayet bölumu kapalıyken kaç kişi konu açtı bi bak bakalım hepsinin konusuda silinenlere gitti...Yusufbeyfendiniz yazdı: Prş Şub 08, 2018 11:15 pm ÖN İPLERDEN TEAMSPEAK3 KİRALIYIP. DEWAM ETMEK İSTİYORUM ÖMER BEY YASAKLIMIYIM BİLMİYORUM EN SON YASAKLIYDIM 2 YIL OLDU HERALDE YADA 1 YIL GİRMEYELİ SOHBET MUHABBETTEN BAŞKA İŞ BULAMIYORUM ESKİSİ GİBİ TUTULMUYOR CS.1.6 SW AÇMAYI DÜŞÜNMÜYORUM ÖN İPLERDEN SW ACIP PRO YAPACAGIM AMA .
O kadar saldırı yaptıktan sonramı aklınız başınıza geliyor pişmanlıktan anlamıyorum ya![]()
Linklerini gizle |
-
Başkanbey Özür Konusu
Bak şimdi hem özur diliyorsun özur dilerkende kaba konuşuyorsun ömer beyin dediği gibi cidden sizin yaşınız 10 civarı yaYusufbeyfendiniz yazdı: Prş Şub 08, 2018 11:55 pmSen kİM atlıyor lafa ? xddddddddddddddddddddddddShooTeR yazdı: Prş Şub 08, 2018 11:54 pmHala itiraz ediyorsun adamın dediklerine şikayet bölumu kapalıyken kaç kişi konu açtı bi bak bakalım hepsinin konusuda silinenlere gitti...Yusufbeyfendiniz yazdı: Prş Şub 08, 2018 11:15 pm ÖN İPLERDEN TEAMSPEAK3 KİRALIYIP. DEWAM ETMEK İSTİYORUM ÖMER BEY YASAKLIMIYIM BİLMİYORUM EN SON YASAKLIYDIM 2 YIL OLDU HERALDE YADA 1 YIL GİRMEYELİ SOHBET MUHABBETTEN BAŞKA İŞ BULAMIYORUM ESKİSİ GİBİ TUTULMUYOR CS.1.6 SW AÇMAYI DÜŞÜNMÜYORUM ÖN İPLERDEN SW ACIP PRO YAPACAGIM AMA .
O kadar saldırı yaptıktan sonramı aklınız başınıza geliyor pişmanlıktan anlamıyorum ya![]()

Uslubumu bozmıyıcam laflarını doğru duzgun seç %1'lik bile affedilme umudun varken hepsini kaybetme...
Linklerini gizle |
-
Başkanbey Özür Konusu
Ömerbey bizleri kışkırttıgınızı görüyor oda empati kurar aynı cümleyi yazar. saldırı yapmıyorum . bide ben son saldırım 2yıl oldu.ShooTeR yazdı: Prş Şub 08, 2018 11:56 pmBak şimdi hem özur diliyorsun özur dilerkende kaba konuşuyorsun ömer beyin dediği gibi cidden sizin yaşınız 10 civarı yaYusufbeyfendiniz yazdı: Prş Şub 08, 2018 11:55 pmSen kİM atlıyor lafa ? xddddddddddddddddddddddddShooTeR yazdı: Prş Şub 08, 2018 11:54 pm
Hala itiraz ediyorsun adamın dediklerine şikayet bölumu kapalıyken kaç kişi konu açtı bi bak bakalım hepsinin konusuda silinenlere gitti...
Uslubumu bozmıyıcam laflarını doğru duzgun seç %1'lik bile affedilme umudun varken hepsini kaybetme...
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Başkanbey Özür Konusu
Başkanbey bak cidden yaşın 10 annenin numarası bile elimizde var özür diliyorsun biz seni uyarıyoruz olmaz diyoruz sen diyorsun ki sen kimsin nesin. SEN YASAKLISIN BİZ İSE HÜRÜZ! asıl konu bu. SEN Yasaklı olduğun için dediklerin geçersiz biz yasaklı olmadığımız için geçerli işte anlayabildi isen ne mutlu bana-bize.
Linklerini gizle |
-
Başkanbey Özür Konusu
bak yasaklanırsam geri sana çok sövücem şuan susuyorum gg. senınde babnaın varTeamTR yazdı: Prş Şub 08, 2018 11:59 pm Başkanbey bak cidden yaşın 10 annenin numarası bile elimizde var özür diliyorsun biz seni uyarıyoruz olmaz diyoruz sen diyorsun ki sen kimsin nesin. SEN YASAKLISIN BİZ İSE HÜRÜZ! asıl konu bu. SEN Yasaklı olduğun için dediklerin geçersiz biz yasaklı olmadığımız için geçerli işte anlayabildi isen ne mutlu bana-bize.
Linklerini gizle |
-
Başkanbey Özür Konusu
Yanlış hatırlamıyorsamda bi ara özur dilemissin sonra tekrar banlanmıştın 2 yıl oldu herhalde diyorsun ?
sikayet-bolumu/ozur-konusu-baskanbey-t19067.html
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
-
Başkanbey Özür Konusu
Kayıt: Cmt 2016 3:34 pmShooTeR yazdı: Cum Şub 09, 2018 12:00 am Yanlış hatırlamıyorsamda bi ara özur dilemissin sonra tekrar banlanmıştın 2 yıl oldu herhalde diyorsun ?
Linklerini gizle |