Başkanbey Özür Konusu
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 14
Başkanbey Özür Konusu
ÖN İPLERDEN TEAMSPEAK3 KİRALIYIP. DEWAM ETMEK İSTİYORUM ÖMER BEY YASAKLIMIYIM BİLMİYORUM EN SON YASAKLIYDIM 2 YIL OLDU HERALDE YADA 1 YIL GİRMEYELİ SOHBET MUHABBETTEN BAŞKA İŞ BULAMIYORUM ESKİSİ GİBİ TUTULMUYOR CS.1.6 SW AÇMAYI DÜŞÜNMÜYORUM ÖN İPLERDEN SW ACIP PRO YAPACAGIM AMA .
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Başkanbey Özür Konusu
Forum kurallarına uyunuz forumda göz gezdiriniz, sizde herkes gibi şikayet bölümünün açılmasını bekleyin.
Linklerini gizle |
-
Başkanbey Özür Konusu
Teşekkür Ederimde . Kaç Aydır Kapalı. Ben Özür diliyorum şikayet degil bence bu BUDA gözden gecirilmeliTeamTR yazdı: Prş Şub 08, 2018 11:33 pm Forum kurallarına uyunuz forumda göz gezdiriniz, sizde herkes gibi şikayet bölümünün açılmasını bekleyin.
Linklerini gizle |
-
Başkanbey Özür Konusu
Maalesef şikayet konusu gerekli özür dilemek içinde 100e yakın user saydım özür dileyecek..
Linklerini gizle |
-
Başkanbey Özür Konusu
TEŞEKKÜR EDERİM. AMA BİZ BEKLEMEK ZORUNDAMIYIZ MÜŞTERİ MEMNUYETİ HERŞEYDEN ÖNCE GELMEZMİTeamTR yazdı: Prş Şub 08, 2018 11:34 pm Maalesef şikayet konusu gerekli özür dilemek içinde 100e yakın user saydım özür dileyecek..
Linklerini gizle |
-
Başkanbey Özür Konusu
Beyefendi müşteri memnuniyeti en önce gelir ama, FORUM KURALLARINA UYUN. SİZ Yasaklısınız bu arada. Her şeyi büyük yazmak yasak, ayriyetten yasaklı insansın ne müşterisi?
Linklerini gizle |
-
Başkanbey Özür Konusu
Bakın Forum Kurallarını Bilmiyorum . Ama Uyarım Burdanda Banner paylaşımı Yaparım Gayet Açıkca ÖZÜR DİLERİM Dedim centirimenliktir. Kimse diyemez bunu küçük düşerim diye özür diledim ömer beyi bekliyorum. siz Karşımasanız bundan sonrasına sagolun.TeamTR yazdı: Prş Şub 08, 2018 11:42 pm Beyefendi müşteri memnuniyeti en önce gelir ama, FORUM KURALLARINA UYUN. SİZ Yasaklısınız bu arada. Her şeyi büyük yazmak yasak, ayriyetten yasaklı insansın ne müşterisi?
Linklerini gizle |
-
Başkanbey Özür Konusu
Burası global bir forum ve sen forum kurallarına uymuyorsun, üstelik yasaklısın ego kasıyorsun hala neyin egosu bu? Özür centilmenlik değil saygının göstergesidir. Forum kurallarını okuyun ilk araştırın ondan sonra açın neden yasaklandığınızı belirtin dingonun ahırı değil. 1 kişi bile kabul etmezse burada barınamazsın bunu biliyor musun?
Linklerini gizle |
-
Başkanbey Özür Konusu
Sendemi bitiyor senle tartışamıyıcagım. hadi isteme ömerbey sunucu aç dedikten sonra sen kim ?TeamTR yazdı: Prş Şub 08, 2018 11:47 pm Burası global bir forum ve sen forum kurallarına uymuyorsun, üstelik yasaklısın ego kasıyorsun hala neyin egosu bu? Özür centilmenlik değil saygının göstergesidir. Forum kurallarını okuyun ilk araştırın ondan sonra açın neden yasaklandığınızı belirtin dingonun ahırı değil. 1 kişi bile kabul etmezse burada barınamazsın bunu biliyor musun?
Linklerini gizle |
-
Başkanbey Özür Konusu
Ömer bey derse doğru ben kimim, ama burada sunucusu olan bir müşteriyim ve diğer insanlardan üstün yanın yok senin. Saldırdığın klanlardan 1 tanesi mesela @Ktalko 'nun klanı kabul etmedi seni Ömer bey onuda düşünüp kabul etmiyor. Neyse tartışmayacağım seninle.Yusufbeyfendiniz yazdı: Prş Şub 08, 2018 11:48 pmSendemi bitiyor senle tartışamıyıcagım. hadi isteme ömerbey sunucu aç dedikten sonra sen kim ?TeamTR yazdı: Prş Şub 08, 2018 11:47 pm Burası global bir forum ve sen forum kurallarına uymuyorsun, üstelik yasaklısın ego kasıyorsun hala neyin egosu bu? Özür centilmenlik değil saygının göstergesidir. Forum kurallarını okuyun ilk araştırın ondan sonra açın neden yasaklandığınızı belirtin dingonun ahırı değil. 1 kişi bile kabul etmezse burada barınamazsın bunu biliyor musun?
Linklerini gizle |