Bindler ile ilgili
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Bindler ile ilgili
Merhabalar biliyorsunuz ki CSD'de bindler yasaklı ama Ömer bey temel bindleri tüm serverlere ekleyemez misiniz ?
bind f1 "say /ts3" gibi bunları değiştiremeyiz zaten yetkimizin yetmediği bir iniye koyarsınız. Temel kavramları yerleştirmiş olursunuz içine de.
Mesela jbmenü, ctmenü, rr gibi gibi şeyleri hem diğer sunucu sahipleri de boşuna tuş atama eklentileri kurmazlar.
bind f1 "say /ts3" gibi bunları değiştiremeyiz zaten yetkimizin yetmediği bir iniye koyarsınız. Temel kavramları yerleştirmiş olursunuz içine de.
Mesela jbmenü, ctmenü, rr gibi gibi şeyleri hem diğer sunucu sahipleri de boşuna tuş atama eklentileri kurmazlar.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Bindler ile ilgili
@Taha Demirbaş ve @PaZee konuyu Ömer beye iletir misiniz ?
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 445
- Server Ip/DNS: cs84.csduragi.com
- Clan İsmi: Tengri
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Bindler ile ilgili
Sanırsam bind kelimesi kural ihlalinden kaldırılmış bind komutlu eklenti yukledim sorunsuzca az once ama ?TeamTR yazdı: Prş Şub 08, 2018 8:27 pm Merhabalar biliyorsunuz ki CSD'de bindler yasaklı ama Ömer bey temel bindleri tüm serverlere ekleyemez misiniz ?
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Bindler ile ilgili
Kendi panelim server beklediğimden yok arkadaşın eklentilerini ayarlarken bindli şey yükleyemedim 0 dan gelişmiş tuş atama eklentisi yazdım ama bununla da uğraşmak CSD gibi büyük bir firmada cidden can sıkıyor en azından yeni panelle veya şuanki panele güncelleme ile yapılabilir diye düşünüyorumShooTeR yazdı: Prş Şub 08, 2018 8:29 pmSanırsam bind kelimesi kural ihlalinden kaldırılmış bind komutlu eklenti yukledim sorunsuzca az once ama ?TeamTR yazdı: Prş Şub 08, 2018 8:27 pm Merhabalar biliyorsunuz ki CSD'de bindler yasaklı ama Ömer bey temel bindleri tüm serverlere ekleyemez misiniz ?
Linklerini gizle |
-
Bindler ile ilgili
Olabilir eklentiside yazılabilirse kullanılabilir tabii...
Linklerini gizle |
-
Bindler ile ilgili
Aslında alliedmoddersta oto bind için eklenti bldm ama... onaylanırmı ki ?
Menu olarak ayarlanıyor.
Menu olarak ayarlanıyor.
En son ShooTeR tarafından Prş Şub 08, 2018 8:53 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Bindler ile ilgili
Eski bind konularını inceliyorum ben sende incele ama bir tanesinde Ömer bey kurduğunuzu ve geçirdiğinizi görür isem kapatma işlemi uygularım yazdığını gördüm.ShooTeR yazdı: Prş Şub 08, 2018 8:50 pm Aslında alliedmoddersta oto bind için eklenti bldm ama... onaylanırmı ki ?
Linklerini gizle |
-
Bindler ile ilgili
Kendim eklenti kodluyorum konsola "bind v "say /ts3" vs. yazdıracak şekilde test ederek csdde hlds'em arızalı maalesefki csd sunucularında test ediyorumTeamTR yazdı: Prş Şub 08, 2018 8:51 pmEski bind konularını inceliyorum ben sende incele ama bir tanesinde Ömer bey kurduğunuzu ve geçirdiğinizi görür isem kapatma işlemi uygularım yazdığını gördüm.ShooTeR yazdı: Prş Şub 08, 2018 8:50 pm Aslında alliedmoddersta oto bind için eklenti bldm ama... onaylanırmı ki ?

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Bindler ile ilgili
Ben kuramadım bile onu doğru düzgün kendi yazdıklarımı arkadaşınkinde test ediyorum çalışırsa siliyorum hemen arşive alıyorum..ShooTeR yazdı: Prş Şub 08, 2018 8:53 pmKendim eklenti kodluyorum konsola "bind v "say /ts3" vs. yazdıracak şekilde test ederek csdde hlds'em arızalı maalesefki csd sunucularında test ediyorumTeamTR yazdı: Prş Şub 08, 2018 8:51 pmEski bind konularını inceliyorum ben sende incele ama bir tanesinde Ömer bey kurduğunuzu ve geçirdiğinizi görür isem kapatma işlemi uygularım yazdığını gördüm.ShooTeR yazdı: Prş Şub 08, 2018 8:50 pm Aslında alliedmoddersta oto bind için eklenti bldm ama... onaylanırmı ki ?![]()
Linklerini gizle |