csd_adminchat.amxx calışmıyor ?
Moderatör: Moderatörler
-
mr1mr2
Konu Sahibi
@ShooTeR yok olmuyor bizzat ömer beyin yazdığı şekilde aynısını yazdım dokunmadan yine olmuyor anlamadım
neyse snra bakıyım artık
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
ShooTeR
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Smada herhangi bir edit yaptınızmı ?mr1mr2 yazdı: Çrş Şub 07, 2018 8:47 pm @ShooTeR yok olmuyor bizzat ömer beyin yazdığı şekilde aynısını yazdım dokunmadan yine olmuyor anlamadımneyse snra bakıyım artık
| Linklerini gizle |
-
mr1mr2
Konu Sahibi
sma zaten sunucuda varmış sadece plugin ini ye "csd_adminchat.amxx" yazdım.
| Linklerini gizle |
-
ShooTeR
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Adını değiştirip tekrar yukleyin öyle deneyin.mr1mr2 yazdı: Çrş Şub 07, 2018 8:50 pm sma zaten sunucuda varmış sadece plugin ini ye "csd_adminchat.amxx" yazdım.
| Linklerini gizle |
konsola condebug yazıp map değiştir konsol logunu al. amxx dosyası sende olmayabilir. qconsole.log olarak ftp ye düşecektir.
| Linklerini gizle |
-
Technical
Ben Nick pw değil demedim sadace ke ke yazması dikkatimi çekti neden ke ke ?mr1mr2 yazdı: Çrş Şub 07, 2018 8:29 pm @seypa @Technical @TeamTR
Ömer Telli nin o konusuna baktınız sizce o "ke" "ke" nick pw olmasın ?![]()
| Linklerini gizle |
bu kadar takmayın ne yazıldığına adam direkt keke diye denemeyi atmış olabilir. asıl önemli olan burada sorun konuyu dağıtmayalım
| Linklerini gizle |
-
mr1mr2
Konu Sahibi
Tamamdır taha deneyip geri bildirim atıcam ...
| Linklerini gizle |
-
Ömer TELLİ
Yönetici - Mesajlar: 5465
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Server ip adresi nedir ? Direk ben kontrol edeyim
Sizin verdiğiniz listede Rütbe bulunmamakta, rütbe koymak istemiyorsanız "" şeklinde boş bırakmalısınız.
Aşağıdaki şekilde id : ke pw : ke123 şeklinde bir adminlik yazıp,map değiştirip deneyiniz.
Sizin verdiğiniz listede Rütbe bulunmamakta, rütbe koymak istemiyorsanız "" şeklinde boş bırakmalısınız.
Aşağıdaki şekilde id : ke pw : ke123 şeklinde bir adminlik yazıp,map değiştirip deneyiniz.
Kod: Tümünü seç
"ke" "ke123" "abcdefghijklmnopqrstu" "a" "08.02.2018" "09.03.2018" "[UsersTag]" "[UsersRutbe]" "<STEAMTAG><green><TAG> <green><RUTBE> <default><DEATHTAG><TAKIM><team><NICK><default> : <green><SAY>"
| Linklerini gizle |
-
mr1mr2
Konu Sahibi
ömer bey dediğiniz gibi verdiğiniz user.ini yi kopyaladım olmadı bakarmısınız ip 194
| Linklerini gizle |