Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Aşırı Ping Sorunu

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Aşırı Ping Sorunu

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Burda millete neden yalan yanlış bilgiler veriyorsun ?
Şuan saat sabah 10:11 , csdurağında toplam oyuncu 1600 herhangi bir yogunluk yok.
Aşağıdaki resimde toplam eklenti sayısı ( Kışkırtmaya calısıtığın kişilerin gözünden kaçabilir 148 TANE EKLENTİ ) ve işlemci kullanımı. Ve neye dayanarak yapmışsan bütün eklentiler DEBUG modunda calısıyor
calisaneklentisayisivestats.png
Bu ise ardından çekilen PİNG
pingdurumu.png
Bu resim ise senle aynı makinede bulunan başka bir zombi server.Bu serverdada yüklü işlemci kullamına olmasına rağmen senin serverına oranla milletin pingi.
baskabirserver.png
Şimdi sorarım aynı saatte senden daha cok oyuncu olan bir zombi serverın pingleri ortada.
Birde senin serverının pingleri ortada.
Bana diyorsun ki eleştiri ve olumsuz yorum kabul etmiyorsunuz, ediyorum arkadaşım ediyorum ama kalkıp insanlara yalan yanlış bilgiler vermessen ederim. Herşeyi ortaya dökersen ederim

sen kalkıp serverında 148 tane eklenti ve hepsini debug modunda çalıştırırsan sırf sana özel dedike bir sunucu sunmam gerekir.
Üstelik bu şekilde günün yoğun saatinde milletin sunucularınada tecavüz ediyorsun bunuda söylüyorum sana ama hala kalkıp bazı şeyleri kabullenmiyorsun. Buyur iki serverın arasındaki fark

O gece neden ping olmuyor serverında biliyormusun ? Senin barındığın serverdaki ipler çok alt kısımlarda olduğu için gece nerdeyse o makinede hiç online oyuncu olmuyor. Ve yukarıda dediğim gibi nerdeyse sana özel dedike bir sunucuda hizmet almış gibi oluyorsun.
Bu konuda sana bu son mesajımdır. Biraz bilgisizliğine veriyorum ( tüm eklentileri debug modunda calıstırman gibi ) o yüzden bu şekilde devam etmek istemiyorsan farklı yerlerden hizmet alabilirsin ama kalkıpda bize b*k atmaya çalışma lütfen.
Sende çok iyi biliyorsun ki sırf senin serverın için dünya uğraş verildi burada bence haddini aşmamalısın
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
The Professional
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.53
Clan İsmi: World War'Z
İletişim:

Aşırı Ping Sorunu

Mesaj gönderen The Professional »

Asıl siz millete yalan yanlış bilgiler veriyorsunuz bilerek yada bilmeyerek..

Bir kere 148 tane eklentinin 70 Tanesi ZP 5.0 Moduna ait yani bu mod ZP 4.3 Eklentisinin parçalara dağılmış hali olduğunu göz önüne alırsak bu eklentiyi tek eklenti olarak ele alabiliriz..

Geriye kaldı 78 Eklenti

[ 61] CSD Panel Eklentisi 1.2 Omer Telli csd_panel.amxx debug
[ 1] CSD Guard v2017 Ömer TELLİ csd_guard.amxx debug
[ 3] Multi Engel v2016 v2016 Ömer TELLİ csd_multiengel. debug
[ 7] CSDuragi Yon List Exec 1.0 Ömer Telli csd_yonlist.amx debug
[ 26] CSDuragi GAG 1.4.9 xPaw & Exolent amx_gag.amxx debug
[ 28] Nick & Say Reklam Enge 1.0 Genki csd_reklamengel debug
[ 62] CsDuragi Game Name 1.0 Genki csd_gamename.am debug
[ 63] CsDuragi Spec Banner v2014 Genki csd_specbanner_ debug
[ 64] CSDuragi MSList 1.0 Genki csd_mslist.amxx debug
[ 67] unknown unknown unknown csd_yonlistv201 bad load
[ 68] CSDuragi TeamSpeak 3 E 1.0 Omer TELLI csd_ts3.amxx debug
[146] CSDuragi Tsay Reklam 1.0 Genki csd_reklam_tsay debug

Bunlar da size ait olan eklentiler.. Attığınız listenin içinde amxmod'a ait eklentilerde mevcut..

Ben kendi eklentilerimi saydım 31 tane eklenti kullanıyorum ekstradan ve bu eklentilerinde çoğu içeriği yoğun olmayan açık kapattığımız eklentiler vs..

Resim

Ayrıca debug modu hakkında pek bilgim yok ama görüldüğü gibi sizin eklentileriniz dahil bütün eklentilerde debug yazıyor fakat ben birkaç tanesine yazdım ZP Moduna ait eklentilere hiç yazmadım.. Bu yüzden bile bizi suçluyorsunuz.. 31 eklentinin yarısını boş sayarak soruyorum size 15 Eklenti ile sunucu yönetemiyormuyuz? Bence bizimle aynı makinede olan kişilerde bir sorun var! [@Bilinmeyen Etiket]

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Aşırı Ping Sorunu

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Yahu cocuk amxmodx ayarlarının altına amx_cvar amx_debug 2 yazmısın sildim ardından serverını kapat aç yaptım bak bakim suan ne durumda sunucun ?
148 tane eklentinin savunulur bitarafı yok.Zorlasan 100 olur sorunsuz sıkıntısız oynatırsın dersin ama sağdan soldan sürekli error veren 148 tane eklentiyi kurunca ne olmasını bekliyorsun ?
amx_debug'ı 0 yapınca bile farketti sunucundaki yük, ancak sen laftan anlamayacağın için bende sana daha fazla hizmet vermeyeceğim için bu olayı burda sonlandırıyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli