Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Aşırı Ping Sorunu

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
The Professional
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.53
Clan İsmi: World War'Z
İletişim:

Aşırı Ping Sorunu

Mesaj gönderen The Professional »

Ömer TELLİ yazdı:İşlemci kullanımı düşür. bana mantıklı eleştiri yap anında çözüm bulayım. ancak senin serverının mantıklı bie yönü yok. işlemci kullanımı ortada hem kendi serverını hemde diğerlerini mahfediyor. Yok öle 3 kuruşa 5 köfte
Demiştiniz en son.. Bende uygun zamanda sunucudaki zp hariç bütün eklentileri kapattım plugins.ini içini tamamen boşalttım zp'ye ait olan ekstra öğeler zombi sınıfları vs hepsini kaldırdım ve durum aşağıdaki videoda görüldüğü gibi..

Video:

Tabii eklentileri kapattığım için birkaç kullanıcı sunucuyu terk etti oyunda 23-24 kişi var sunucu dolu olduğunda sizce ne yapıyoruz dersiniz? İşte sunucu dolu olduğunda olan durum beni bunları yazmaya zorlayan şeyin ta kendisi!

Ne istiyorsunuz moduda mı kapatayım? Bizi kıyasladığınız sunucuya bakın bir pro sunucusu tabii ki biz daha fazla işlemci harcıyacağız doğal olarak.. Eğer işlemci yetmiyorsa bu bizim sorunumuz mu yoksa sizin mi?

Bize resmen hakaret ediyorsunuz.. Hem kendinizi hem başkalarını mahfediyorsunuz diyorsunuz kovsaydınız daha iyiydi..

Bizim elimizde olmayan bir durum için bizi suçluyorsunuz.. Hostinginizde 5-10 tane daha escape sunucusu olsaydı bu durumda eminim birşeyler yapardınız fakat biz ne olacağız? Gidin başka yerden kiralayın mı diyeceksiniz yine? Bunu söylemekten rahatsız oluyorum fakat biz sizin reklamınızı dahii yapan kişileriz bu pingle devam etmek istemiyoruz eğer bir çözümü yoksa lütfen yorumda bildirin. Teşekkürler

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

mss1486

Aşırı Ping Sorunu

Mesaj gönderen mss1486 »

Bence haklısın kardeş @The Professional

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

DeJavu
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.53-101
İletişim:

Aşırı Ping Sorunu

Mesaj gönderen DeJavu »

Bende bu sunucuda oynuyorum ve herkes gibi pingden rahatsız oluyorum The Professional dediği gibi 3-4 tane bu mod sunucu olsa artık tüm sunucularda ping tavan yapar sizin söyleminize göre.. Dünyaya tanıtılmış bir sunucuya sahib arkadaşımız burda sadece ben değil herkes rahatsız oluyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Aşırı Ping Sorunu

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Ben en son sizin serverda oynadığımda bu denli ping yoktu, ilk postunuzu gördüğümde de 40 larda 50 lerde ping görüyorsunuz zannetmiştim fakat pinglerin 100 lerin üzerine çıktığını görünce normal değil eklentiden olamaz demiştim. Yine diyorum bu sorun eklenti ile ilgili olamaz başka bir şey vardır diye, umarım istediğinize ulaşırsınız. TR deki nadir serverlardan bir tanesisiniz, tekrardan yolunuzun açık olmasını diliyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
The Professional
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

Aşırı Ping Sorunu

CSmiLeFaCe yazdı:Ben en son sizin serverda oynadığımda bu denli ping yoktu, ilk postunuzu gördüğümde de 40 larda 50 lerde ping görüyorsunuz zannetmiştim fakat pinglerin 100 lerin üzerine çıktığını görünce normal değil eklentiden olamaz demiştim. Yine diyorum bu sorun eklenti ile ilgili olamaz başka bir şey vardır diye, umarım istediğinize ulaşırsınız. TR deki nadir serverlardan bir tanesisiniz, tekrardan yolunuzun açık olmasını diliyorum.
Gün içinde mi girdiniz yoksa gece yarısından sonra mı? Çünkü gün içinde aşırı ping oluyor ve bu herkeste böyle sadece gece yarısından sonra azalıyor pingler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Aşırı Ping Sorunu

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Sabahtan girdim, tam tarihi hatırlamıyorum hatta çıktıktan sonra gerçekten efsane bir server demiştim, geri dönüş olarak mesaj atmıştınız.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

RuLeT55
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Clan İsmi: [ZombiesAttacK]

Aşırı Ping Sorunu

Mesaj gönderen RuLeT55 »

Bu eklentiler Bizim swlerde sürekli aktif şu yeni panele geçme olayından sonra sık sık olmaya basladı öncesindede aynı eklentıler vardı ama pıng yoktu. Su an cs31 de cs45 bu 2 sw de de gün içinde durum aynı.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
The Professional
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

Aşırı Ping Sorunu

CSmiLeFaCe yazdı:Sabahtan girdim, tam tarihi hatırlamıyorum hatta çıktıktan sonra gerçekten efsane bir server demiştim, geri dönüş olarak mesaj atmıştınız.
Yani gece yarısından öğlene kadar olan zaman dilimlerinde sakin geçiyor genel olarak öğleden sonra aşırı ping etkisini gösteriyor..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

GeNeRaL

Aşırı Ping Sorunu

Mesaj gönderen GeNeRaL »

ping sorununu acilen halledin müşteri memnuniyeti önemlidir ömer bey

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
The Professional
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

Aşırı Ping Sorunu

Buda 2. video sırf farkı gösterebilmek için gecenin 2sinde kayıt alıyorum..

Bütün eklentiler sınıflar ve ekstra öğeler aktif..

Gece 2 ve Pingler 30'u geçmiyor yukarıda attığım videoda bile daha az kişi vardı ve ping farkı ortada.. 20. Saniyede özel silahtan çıkan top mermiler bile pingi etkilemiyor 25-30 arası gidip geliyor..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli