Demiştiniz en son.. Bende uygun zamanda sunucudaki zp hariç bütün eklentileri kapattım plugins.ini içini tamamen boşalttım zp'ye ait olan ekstra öğeler zombi sınıfları vs hepsini kaldırdım ve durum aşağıdaki videoda görüldüğü gibi..Ömer TELLİ yazdı:İşlemci kullanımı düşür. bana mantıklı eleştiri yap anında çözüm bulayım. ancak senin serverının mantıklı bie yönü yok. işlemci kullanımı ortada hem kendi serverını hemde diğerlerini mahfediyor. Yok öle 3 kuruşa 5 köfte
Video:
Tabii eklentileri kapattığım için birkaç kullanıcı sunucuyu terk etti oyunda 23-24 kişi var sunucu dolu olduğunda sizce ne yapıyoruz dersiniz? İşte sunucu dolu olduğunda olan durum beni bunları yazmaya zorlayan şeyin ta kendisi!
Ne istiyorsunuz moduda mı kapatayım? Bizi kıyasladığınız sunucuya bakın bir pro sunucusu tabii ki biz daha fazla işlemci harcıyacağız doğal olarak.. Eğer işlemci yetmiyorsa bu bizim sorunumuz mu yoksa sizin mi?
Bize resmen hakaret ediyorsunuz.. Hem kendinizi hem başkalarını mahfediyorsunuz diyorsunuz kovsaydınız daha iyiydi..
Bizim elimizde olmayan bir durum için bizi suçluyorsunuz.. Hostinginizde 5-10 tane daha escape sunucusu olsaydı bu durumda eminim birşeyler yapardınız fakat biz ne olacağız? Gidin başka yerden kiralayın mı diyeceksiniz yine? Bunu söylemekten rahatsız oluyorum fakat biz sizin reklamınızı dahii yapan kişileriz bu pingle devam etmek istemiyoruz eğer bir çözümü yoksa lütfen yorumda bildirin. Teşekkürler