İnninaL Kart
Moderatör: Moderatörler
-
- Server Ip/DNS: cs121.csduragi.com
- Clan İsmi: Nationals
İnninaL Kart
artık inial kart her yerden yükleme yapılabiliyor 2 gün önce oldu bu olay istediğiniz yerden parayı yükleyebilirsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
İnninaL Kart
Ptt ve migrostan almani onermem ilk defa alicaksan ininal sitesinden talep gonder kendine özel ininal kart icin kargo vs. Ucret almadan ucretsiz gonderiyorlar.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 238
- Server Ip/DNS: 213.238.173.43-36
- Clan İsmi: Ar'X
- İletişim:
-
İnninaL Kart
www.ininal.com giriyorsunuz online işlemler girişi yapıp orada kendine özel ininal kart vs. yazar oradan talebinizi yapıp cevabınızı bekleyin.
Linklerini gizle |
-
İnninaL Kart
Kartın ücreti 5 tl zaten -.-
Biz ahmakmıyız? o kadar 5 tl verdik adam beleşe ininal kart alıcak? biz neden almıyoruz ??? Kartın belirli bir ücreti var oda 5 TL'dir.
Dostum en iyisi D&R'ye git ben migrostan aldım ama saçmalık yapmadım en yakın bizim oraya Migros'du ve içinede para yükledikleri için np yani benim önerim sana D&R'den al çünkü ordan alırsan 5 Tlye kart ücretini ödüyorsun para yüklemek için ptt atm'lerini kullanmanı tavsiye ederim. diğer atmleri önermem. örneğin ING Bank Atm'si gibi geçen sefer çok uzaktaydı ve gittiğim zaman boşuna gittiğimi anlamıştım çünkü atm bozuktu para yatırılmıyortu neyse kartı taktım ve sonra karttan para çekebiliyordumda
çok gülesim geldi ama karta birşey olur diye iptal ettim kartı alıp gittim normalde para çekilmez neyse kısacası D&R'den al sonra internetden aktifleştir sonra git ptt atmsine paranı yatır derim tabi yükleme ücreti biraz kesiyor ama çok fazla değil ben 10 tl yüklediğim zaman ptt atmsinden kestiği sadace 10 krş veya 20 krş
eğer 1 2 tl giderse bu senin ay ay kullandığın kart ücretidir kartı aldıktan sonra ve kullandıktan sonra her ay 1 tl kesilir ama aldığın yere göre bağlı örneğin D&R'den alırsan 1 tl kesilir migrostan alırsan 2 tl kesilir borç derdi felan yok ve aylık ücretini vermezsen kartın sen yüklediğin an para karta otomatik çekiyor zaten internetden ininal.com'a girerek kart kullanım ücreti var kart hareketleri kısmına tıklarsan görürsün.
Biz ahmakmıyız? o kadar 5 tl verdik adam beleşe ininal kart alıcak? biz neden almıyoruz ??? Kartın belirli bir ücreti var oda 5 TL'dir.
Dostum en iyisi D&R'ye git ben migrostan aldım ama saçmalık yapmadım en yakın bizim oraya Migros'du ve içinede para yükledikleri için np yani benim önerim sana D&R'den al çünkü ordan alırsan 5 Tlye kart ücretini ödüyorsun para yüklemek için ptt atm'lerini kullanmanı tavsiye ederim. diğer atmleri önermem. örneğin ING Bank Atm'si gibi geçen sefer çok uzaktaydı ve gittiğim zaman boşuna gittiğimi anlamıştım çünkü atm bozuktu para yatırılmıyortu neyse kartı taktım ve sonra karttan para çekebiliyordumda

eğer 1 2 tl giderse bu senin ay ay kullandığın kart ücretidir kartı aldıktan sonra ve kullandıktan sonra her ay 1 tl kesilir ama aldığın yere göre bağlı örneğin D&R'den alırsan 1 tl kesilir migrostan alırsan 2 tl kesilir borç derdi felan yok ve aylık ücretini vermezsen kartın sen yüklediğin an para karta otomatik çekiyor zaten internetden ininal.com'a girerek kart kullanım ücreti var kart hareketleri kısmına tıklarsan görürsün.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 238
- Server Ip/DNS: 213.238.173.43-36
- Clan İsmi: Ar'X
- İletişim:
-
İnninaL Kart
Sen dediğimi anlamıyorsun galiba böyle dinlemeden infaz edermişcesine hemen konuşma ?Technical yazdı: Pzt Şub 05, 2018 7:43 pm Kartın ücreti 5 tl zaten -.-
Dostum en iyisi D&R'ye git ben migrostan aldım ama saçmalık yapmadım en yakın bizim oraya Migros'du ve içinede para yükledikleri için np yani benim önerim sana D&R'den al çünkü ordan alırsan 5 Tlye kart ücretini ödüyorsun para yüklemek için ptt atm'lerini kullanmanı tavsiye ederim. diğer atmleri önermem. örneğin ING Bank Atm'si gibi geçen sefer çok uzaktaydı ve gittiğim zaman boşuna gittiğimi anlamıştım çünkü atm bozuktu para yatırılmıyortu neyse kartı taktım ve sonra karttan para çekebiliyordumdaçok gülesim geldi ama karta birşey olur diye iptal ettim kartı alıp gittim normalde para çekilmez neyse kısacası D&R'den al sonra internetden aktifleştir sonra git ptt atmsine paranı yatır derim tabi yükleme ücreti biraz kesiyor ama çok fazla değil ben 10 tl yüklediğim zaman ptt atmsinden kestiği sadace 10 krş veya 20 krş
Bu arada bu ucretsiz kart sadece ilk kez kart alacaklara tanınıyor kardeşim biz ahmakmıyız diyorsun sen bu ucretsiz kisiye özel ininal kart hakkını görmediysen bana göre ahmaksındır.
Ben arkadaşa söyledim ben kartı ucretsiz aldımmı aldım gerisi arkadaşa kalmış.
Ha bu arada kartın ucreti 5 lira diyorsun belki benim etrafımda sadece migros var ? migros 30 lira istiyor belki sadece ptt var ptt'de 25 lira istiyor ? o zaman ne yapıcaksın kargoyla istesen 15 liraya patlıyıcak.
Linklerini gizle |
-
İnninaL Kart
@ShooTeR Kartın kargoyla alınması gerçekten saçma ve diyorsun benim orda efendim ptt felan yok kardeşim mutlak vardır ama uzaktadır neyse ozaman acelesi olan gitsin eliylen alsın acelesi olmayan kargoyla alsın ne diyelim özür dilerim tekrardan @ShooTeR
Linklerini gizle |
-
İnninaL Kart
Onemli degil ancak adamlar ilk kez alanlara ayricalik sağlıyor ve talep gonderen herkesinde talebi zaten onaylanmiyor...
Dedigim gibi ücretsiz alabilirse alsin derim 2 icecek parasi cepte kalir.
Olmadi 5 lira verecek ne diyim.
Dedigim gibi ücretsiz alabilirse alsin derim 2 icecek parasi cepte kalir.
Olmadi 5 lira verecek ne diyim.
Linklerini gizle |