Server'ımda tuscan_32 gibi bazı bölümler yüklü olmasına rağmen açarken çöküyor ve iceworld16 ya dönüyor. Tahminim bir kelenti yüzünden çöküyor fakat ben onu bulamıyorum. Bu sorunu nasıl halledebilirinz bilgisi olan var mı ? Şimdiden çok teşekkürker.
YILDIZ yazdı:Server'ımda tuscan_32 gibi bazı bölümler yüklü olmasına rağmen açarken çöküyor ve iceworld16 ya dönüyor. Tahminim bir kelenti yüzünden çöküyor fakat ben onu bulamıyorum. Bu sorunu nasıl halledebilirinz bilgisi olan var mı ? Şimdiden çok teşekkürker.
YILDIZ yazdı:Server'ımda tuscan_32 gibi bazı bölümler yüklü olmasına rağmen açarken çöküyor ve iceworld16 ya dönüyor. Tahminim bir kelenti yüzünden çöküyor fakat ben onu bulamıyorum. Bu sorunu nasıl halledebilirinz bilgisi olan var mı ? Şimdiden çok teşekkürker.
genelde .wad dosyaları eksik oluyor hangi dosyanın eksik oldugunu bulmak için sys_error.log a bakınız.
Mapların .bsp den hariç şaşıracak olabilirsiniz ama .wav dosyası var"örnek olarak bb_enesQatur" ayrıca .res ve .wad dosyalarıda eksik olabilir sys_error.log da gözüküyordur ne eksik olduğu oradan bulabilirsin.