Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

ServerAdmin ve Query Şifreleri

CSDurağı panel kullanımı hakkında bilgiler, merak ettikleriniz, takıldığınız yerleri burada sorabilirsiniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
drwestcoast
Server Ip/DNS: Cs22.csduragi.com
Clan İsmi: vSTURK

Mesaj gönderen drwestcoast »

Hocam ts3 üm varda yedek yükleyemiyoruz ayrı olarak yatqa felan girilmiyor çünkü şifre verilmiyor yatqa için.ServerAdmin ve Query şifresini tüm panellere ekleyebilirmisiniz bunu istiyorum teşekkürler.Birde reklama iznimiz varmı tsde maç server reklamı felan yapmayı düşünüyorum mümkünmü teşekkürler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

İlyas ERTEKİN

Mesaj gönderen İlyas ERTEKİN »

Yatqa CSD de su anlik bulunmuyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Red
Server Ip/DNS: x
Clan İsmi: Mr.GaminG

Mesaj gönderen Red »

drwestcoast yazdı:Hocam ts3 üm varda yedek yükleyemiyoruz ayrı olarak yatqa felan girilmiyor çünkü şifre verilmiyor yatqa için.ServerAdmin ve Query şifresini tüm panellere ekleyebilirmisiniz bunu istiyorum teşekkürler.Birde reklama iznimiz varmı tsde maç server reklamı felan yapmayı düşünüyorum mümkünmü teşekkürler.
yatqa şifresi verilirse tüm ts3 serverlere erişiminiz olur o sebeple yatqa şifresi verilmemekte

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

Mesaj gönderen ShooTeR »

drwestcoast yazdı:Hocam ts3 üm varda yedek yükleyemiyoruz ayrı olarak yatqa felan girilmiyor çünkü şifre verilmiyor yatqa için.ServerAdmin ve Query şifresini tüm panellere ekleyebilirmisiniz bunu istiyorum teşekkürler.Birde reklama iznimiz varmı tsde maç server reklamı felan yapmayı düşünüyorum mümkünmü teşekkürler.
Panelden alınan yedek dışı yedeklerin yuklenmesi yasaktır isteseniz bile yüklenmez (örnek biz nerden bilelim sizin atacagınız yedekte asqya erişim login yetkisinin olmayacagını?)
Yatqaya gelirsek yatqa kimseye verilmiyor verilmeside uygun değil panel var paneldende her türlü işimizi görebiliyoruz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala