ServerAdmin ve Query Şifreleri
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 52
- Server Ip/DNS: Cs22.csduragi.com
- Clan İsmi: vSTURK
Hocam ts3 üm varda yedek yükleyemiyoruz ayrı olarak yatqa felan girilmiyor çünkü şifre verilmiyor yatqa için.ServerAdmin ve Query şifresini tüm panellere ekleyebilirmisiniz bunu istiyorum teşekkürler.Birde reklama iznimiz varmı tsde maç server reklamı felan yapmayı düşünüyorum mümkünmü teşekkürler.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
-
- Server Ip/DNS: x
- Clan İsmi: Mr.GaminG
yatqa şifresi verilirse tüm ts3 serverlere erişiminiz olur o sebeple yatqa şifresi verilmemektedrwestcoast yazdı:Hocam ts3 üm varda yedek yükleyemiyoruz ayrı olarak yatqa felan girilmiyor çünkü şifre verilmiyor yatqa için.ServerAdmin ve Query şifresini tüm panellere ekleyebilirmisiniz bunu istiyorum teşekkürler.Birde reklama iznimiz varmı tsde maç server reklamı felan yapmayı düşünüyorum mümkünmü teşekkürler.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Panelden alınan yedek dışı yedeklerin yuklenmesi yasaktır isteseniz bile yüklenmez (örnek biz nerden bilelim sizin atacagınız yedekte asqya erişim login yetkisinin olmayacagını?)drwestcoast yazdı:Hocam ts3 üm varda yedek yükleyemiyoruz ayrı olarak yatqa felan girilmiyor çünkü şifre verilmiyor yatqa için.ServerAdmin ve Query şifresini tüm panellere ekleyebilirmisiniz bunu istiyorum teşekkürler.Birde reklama iznimiz varmı tsde maç server reklamı felan yapmayı düşünüyorum mümkünmü teşekkürler.
Yatqaya gelirsek yatqa kimseye verilmiyor verilmeside uygun değil panel var paneldende her türlü işimizi görebiliyoruz.
Linklerini gizle |