Respawn ile ilgili geri bildirim yapmayıda unutmazsan sevinirim.mr1mr2 yazdı:Eyvallah hocam menu deneyip geri bildirim yapicam sagolasın.
Deathrun için MENÜ + SPAWN istek.
Moderatör: Moderatörler
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Kardeşim menü tamamdır ancak hud mesajı nasıl kaldırırım ? Çünkü hız göstergesi map göstergesi felan oldugunda yazılar gidip gidip qeliyor o olunca mecbur biiri kalkacak. onun dışında menü 10 numara 5 yıldız çalışıyor sorunsuz..
+ Respawn plugin denedim hiç bir değişiklik etki yok çalışmıyor..
Linklerini gizle |
-
Respawn bende sorunsuz calısmakta ?mr1mr2 yazdı:Kardeşim menü tamamdır ancak hud mesajı nasıl kaldırırım ? Çünkü hız göstergesi map göstergesi felan oldugunda yazılar gidip gidip qeliyor o olunca mecbur biiri kalkacak. onun dışında menü 10 numara 5 yıldız çalışıyor sorunsuz..
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Kardeşim olabilir çünkü arkın sw bu denediğim csdm nin respawnı bugta kalmış onun için t vuruyosun 2 doğuyo duzelmedi sw kaptıp açılması lazım belki ondan yapmış olabilir sen denediğim sw online sunucu varmı girip bakalım eğer çaşıoşıyo diyosan dogrudur ?
Linklerini gizle |
-
HLDS'de denedim sorunsuz calısmakta...mr1mr2 yazdı:Kardeşim olabilir çünkü arkın sw bu denediğim csdm nin respawnı bugta kalmış onun için t vuruyosun 2 doğuyo duzelmedi sw kaptıp açılması lazım belki ondan yapmış olabilir sen denediğim sw online sunucu varmı girip bakalım eğer çaşıoşıyo diyosan dogrudur ?
CSDurağında tanıdıgınız biri varsa orada deneyin.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Olmazsa odeme yapiyim yarin veya simdi verirlerse sunucuyu alayim denerim sıkıntı yok kardesim. Yapiyim ben odeme bakalim.
Linklerini gizle |