GameTracker Ban
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 128
GameTracker Ban
Merhaba, Önceki sahibinden dolayı gametracker den ban yemişiz tam olarak bilmiyorum okuduğum kadarıyla forumda konu açmak gerekiyormuş vs diyorlar net bilgisi olan yorum yabalir mi?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
GameTracker Ban
Bilgisi olan arkadaslar var forumda ama actirmanizi tavsiye etmem JailBreak klani iseniz suanda cogu jail serveri banlandi gtden bnimde serverim olmak uzere ama actirmak hakkinizdir arkadaslar bakicaktir.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
- İletişim:
GameTracker Ban
JailBreak klanıysa banınız kalkmayacaktır. JailBreak adlı tüm klanlar ban yiyor ama değilseniz;
oCezaMelegi yazdı:Merhabalar elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım görmüştüm konuyu fakat yanıt vermedim müsait değildim;
Ban kaldırmak için başvurulacak yer şuraydı sanırım
https://www.gametracker.com/forums/foru ... read=75205
(Linki yanlış atmışım düzelttim.)
Sonra başvuruyu orda gördüğünüz şekilde yapıyorsunuz başkaları yapmış.
Game:
Server Name:
Adress:
Port: 27015
bu şekilde başvuruyorsunuz not yazabilirsiniz fakat bakmıyorlar. Özelden iletişime geçiyorlar sizle yada direk kaldırıyorlar yada hiç umursamıyorlar. Tabi bunları yaparken "İngilizce" yapmanız gerekiyor. Ben örnek bırakayim aşağıya yazım hataları olabilir kusura bakmayın olmadı kendiniz yazarsınız;
Banınızın açılması dileğiyle iyi oyunlar...Kod: Tümünü seç
I rented this server last week but I have the previous owner’s ban. Please remove the ban from my server
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 128
GameTracker Ban
teşekkürler jail değiliz bakıcamoCezaMelegi yazdı:JailBreak klanıysa banınız kalkmayacaktır. JailBreak adlı tüm klanlar ban yiyor ama değilseniz;oCezaMelegi yazdı:Merhabalar elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım görmüştüm konuyu fakat yanıt vermedim müsait değildim;
Ban kaldırmak için başvurulacak yer şuraydı sanırım
https://www.gametracker.com/forums/foru ... read=75205
(Linki yanlış atmışım düzelttim.)
Sonra başvuruyu orda gördüğünüz şekilde yapıyorsunuz başkaları yapmış.
Game:
Server Name:
Adress:
Port: 27015
bu şekilde başvuruyorsunuz not yazabilirsiniz fakat bakmıyorlar. Özelden iletişime geçiyorlar sizle yada direk kaldırıyorlar yada hiç umursamıyorlar. Tabi bunları yaparken "İngilizce" yapmanız gerekiyor. Ben örnek bırakayim aşağıya yazım hataları olabilir kusura bakmayın olmadı kendiniz yazarsınız;
Banınızın açılması dileğiyle iyi oyunlar...Kod: Tümünü seç
I rented this server last week but I have the previous owner’s ban. Please remove the ban from my server
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Atlanta Clan
GameTracker Ban
Valla şöyle bir şey söyleyecem ama kimse yapmaz yani diyeceğim şudur ki server sahipleri tek bir ts de buluşup birlikte gt ye bir yazı oluşturursak bu sorunun çözüleceğini umuyorum.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Forever Gaming
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Forever Gaming
GameTracker Ban
Böyle bir şey yapsak bile gt okumuyor ki 7 gün icinde cevap gelecek diyorlar 3 hafta oluyor cevap geleceksizofrenresul yazdı:Valla şöyle bir şey söyleyecem ama kimse yapmaz yani diyeceğim şudur ki server sahipleri tek bir ts de buluşup birlikte gt ye bir yazı oluşturursak bu sorunun çözüleceğini umuyorum.
Linklerini gizle |