papara ödeme sistemi gelse ?
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 445
- Server Ip/DNS: cs84.csduragi.com
- Clan İsmi: Tengri
merhaba ömer bey papara ödeme sistemi gelse bizde rahatlarız sizde rahatlarsınız diye düşünüyorum innial kartımızı ekleyip para hesabımızdan ödeme size geçebiliriz sizde banka hesabınıza direk olarak parayı çekebiliyorsunuz bi araştırın derim
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
Sanmıyorum ekleneceğini sorunlar ve aksaklıklar artar diye düşünüyorum. Pekte fazla güvenliği olmayan bir internet bankacılığı çalınmalar şikayet oranı artacaktır diye düşünüyorum. Ana panele kayıt olurken TC kimlik numarası alınma sebebi budur. Güvenliği hat safaya çıkarmak için. (parasal yönden bahsediyorum)
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
İnnial sistemi yeni panelle gelecek diyor fakat şimdi gelse iyi olur paraparaya filan gerek yoken güvenilir mikro ödeme
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Papara ile sıkıntı yaşayan cok musteri var hesaba yatırılan paranın geç eklenmesi gibi vs.tengrijail yazdı:merhaba ömer bey papara ödeme sistemi gelse bizde rahatlarız sizde rahatlarsınız diye düşünüyorum innial kartımızı ekleyip para hesabımızdan ödeme size geçebiliriz sizde banka hesabınıza direk olarak parayı çekebiliyorsunuz bi araştırın derim
Enpara ve ininal candır en temizi bu arada paparaya ininal kartı ekliyerek ödeme yapabiliriz demişsiniz ben böyle birşey mumkun değil diyerek biliyorum.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 445
- Server Ip/DNS: cs84.csduragi.com
- Clan İsmi: Tengri
@ShooTeR mümkün hocam innial kart eklenebiliyor istenirse
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Papara ben önermiyorum açıkçası hesaba para geç eklenebiliyor bu sorunu yaşayan cok kisi vardı duzelttilermi bilmiyorum.tengrijail yazdı:@ShooTeR mümkün hocam innial kart eklenebiliyor istenirse
Linklerini gizle |
-
Bence İninal Gelsin derim daha kolay bankayla felan hıc ugrasamıyom.
Linklerini gizle |
Papara Sistemi şuanda düşünülmüyor. Düşünceleriniz ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Linklerini gizle |