Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Gt Banı Hakkında

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
sizofrenresul
Clan İsmi: Atlanta Clan

Gt Banı Hakkında

Mesaj gönderen sizofrenresul »

Herkese Merhabalar ;
Csd yetkilileri serverı sürekli gt den ban yiyen serverlar için bir çalışma başlatılacak mıdır ? yada herhangi bir cezası varmıdır ?
@Taha Demirbaş
[@Bilinmeyen Etiket]

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ARZ*
Clan İsmi: MRPatron GaminG

Gt Banı Hakkında

Mesaj gönderen ARZ* »

Valla bence baslatsin cunki loftys gaming gittigi yerde ban yior bi 43 bi 48
48 in 2. Bani daha zor 43 de yeni yedi islem baslatilip afk atmak csduragindada yasaklanirsa olmicagni dusunuyorum ama hayirlisi iyi geceler..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
sizofrenresul
Clan İsmi: Atlanta Clan

Gt Banı Hakkında

Mesaj gönderen sizofrenresul »

ARZ* yazdı:Valla bence baslatsin cunki loftys gaming gittigi yerde ban yior bi 43 bi 48
48 in 2. Bani daha zor 43 de yeni yedi islem baslatilip afk atmak csduragindada yasaklanirsa olmicagni dusunuyorum ama hayirlisi iyi geceler..
hellforce de öyle kardeşim 4 kez ban yedi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ARZ*

Gt Banı Hakkında

Mesaj gönderen ARZ* »

sizofrenresul yazdı:
ARZ* yazdı:Valla bence baslatsin cunki loftys gaming gittigi yerde ban yior bi 43 bi 48
hellforce de öyle kardeşim 4 kez ban yedi.
4 mu? D: boyle giderse gtde csd serveri kalmicak sanirim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Red
Server Ip/DNS: x
Clan İsmi: Mr.GaminG

Gt Banı Hakkında

Mesaj gönderen Red »

sizofrenresul yazdı:Herkese Merhabalar ;
Csd yetkilileri serverı sürekli gt den ban yiyen serverlar için bir çalışma başlatılacak mıdır ? yada herhangi bir cezası varmıdır ?
@Taha Demirbaş
[@Bilinmeyen Etiket]
bir kaç hafta önce sen değilmiydin bizim serverleri şikayet eden ? şimdi senin serverin şikayet edilince farklı mı oldu ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

oCezaMelegi
Server Ip/DNS: 213.238.173.18
Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
İletişim:

Gt Banı Hakkında

Mesaj gönderen oCezaMelegi »

Gelceğini sanmıyorum bir sistemin.. Öbür yandan GT ile CSD ayrı kuruluşlar Csd karışabilir karışmayadabilir..

Yakın zamanda bende düşünüyorum NR yapıp afkya geri dönmeyi. Afk konusunda talep çok var ve serverımı sıralamadan çekip afkyla devam etmeyi düşünüyorum ama bilmiyorum duruma göre bizde ayak uydururuz :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

oCezaMelegi
İletişim:

Gt Banı Hakkında

realgaming yazdı:
@Taha Demirbaş
[@Bilinmeyen Etiket]
bir kaç hafta önce sen değilmiydin bizim serverleri şikayet eden ? şimdi senin serverin şikayet edilince farklı mı oldu ?
Aslına bakarsanız 1 kişinin üzerine yürümeyi tasvip etmiyorum. Şahsen bende görünce reportluyorum. 1 kişinin reportu değil onlar birden çok kişinin reportundan oluşan bir yığın...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ARZ*

Gt Banı Hakkında

Mesaj gönderen ARZ* »

oCezaMelegi yazdı:Gelceğini sanmıyorum bir sistemin.. Öbür yandan GT ile CSD ayrı kuruluşlar Csd karışabilir karışmayadabilir..

Yakın zamanda bende düşünüyorum NR yapıp afkya geri dönmeyi. Afk konusunda talep çok var ve serverımı sıralamadan çekip afkyla devam etmeyi düşünüyorum ama bilmiyorum duruma göre bizde ayak uydururuz :)
Ya bakalim ben bayadir diyorum gt gibi sistem yaptiricam ama yaptiricagim adami is nedeniyle goremiyorum gorsem iyi olur ama bakalim tabiki gt bani kalksa daha iyu olur bosuna ugrasmayiz ama bakalim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Red
Server Ip/DNS: x
Clan İsmi: Mr.GaminG

Gt Banı Hakkında

Mesaj gönderen Red »

oCezaMelegi yazdı:
realgaming yazdı:
@Taha Demirbaş
[@Bilinmeyen Etiket]
Aslına bakarsanız 1 kişinin üzerine yürümeyi tasvip etmiyorum. Şahsen bende görünce reportluyorum. 1 kişinin reportu değil onlar birden çok kişinin reportundan oluşan bir yığın...
doğru söylüyorsun eyvallah ama benim demek istediğim o hem reportluyor biz konu açınca tek tek afk atanları yasaklattıracağını söylüyor ama kendisine aynı durum yapılınca iş değişiyor

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

oCezaMelegi
İletişim:

Gt Banı Hakkında

ARZ* yazdı:
oCezaMelegi yazdı:Gelceğini sanmıyorum bir sistemin.. Öbür yandan GT ile CSD ayrı kuruluşlar Csd karışabilir karışmayadabilir..

Ya bakalim ben bayadir diyorum gt gibi sistem yaptiricam ama yaptiricagim adami is nedeniyle goremiyorum gorsem iyi olur ama bakalim tabiki gt bani kalksa daha iyu olur bosuna ugrasmayiz ama bakalim
Ben yaptırtacaktım aslında tanıdığım yazılım ve bilgisayar mühendisi arkadaşlarım var. Fakat hem meşguller hem biraz boş uğraş olarak geliyor.

Şahsen tek başıma falan uğraşmam gerekincede pek oralı olmadım. Eğer uygun ortam ve koşulu sağlarsak neden yapmayalım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli