Gt Banı Hakkında
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1416
- Clan İsmi: Atlanta Clan
Gt Banı Hakkında
Herkese Merhabalar ;
Csd yetkilileri serverı sürekli gt den ban yiyen serverlar için bir çalışma başlatılacak mıdır ? yada herhangi bir cezası varmıdır ?
@Taha Demirbaş
[@Bilinmeyen Etiket]
Csd yetkilileri serverı sürekli gt den ban yiyen serverlar için bir çalışma başlatılacak mıdır ? yada herhangi bir cezası varmıdır ?
@Taha Demirbaş
[@Bilinmeyen Etiket]
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
Gt Banı Hakkında
Valla bence baslatsin cunki loftys gaming gittigi yerde ban yior bi 43 bi 48
48 in 2. Bani daha zor 43 de yeni yedi islem baslatilip afk atmak csduragindada yasaklanirsa olmicagni dusunuyorum ama hayirlisi iyi geceler..
48 in 2. Bani daha zor 43 de yeni yedi islem baslatilip afk atmak csduragindada yasaklanirsa olmicagni dusunuyorum ama hayirlisi iyi geceler..
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1416
- Clan İsmi: Atlanta Clan
Gt Banı Hakkında
hellforce de öyle kardeşim 4 kez ban yedi.ARZ* yazdı:Valla bence baslatsin cunki loftys gaming gittigi yerde ban yior bi 43 bi 48
Linklerini gizle |
-
Gt Banı Hakkında
4 mu? D: boyle giderse gtde csd serveri kalmicak sanirimsizofrenresul yazdı:hellforce de öyle kardeşim 4 kez ban yedi.ARZ* yazdı:Valla bence baslatsin cunki loftys gaming gittigi yerde ban yior bi 43 bi 48
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: x
- Clan İsmi: Mr.GaminG
Gt Banı Hakkında
bir kaç hafta önce sen değilmiydin bizim serverleri şikayet eden ? şimdi senin serverin şikayet edilince farklı mı oldu ?sizofrenresul yazdı:Herkese Merhabalar ;
@Taha Demirbaş
[@Bilinmeyen Etiket]
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
- İletişim:
Gt Banı Hakkında
Gelceğini sanmıyorum bir sistemin.. Öbür yandan GT ile CSD ayrı kuruluşlar Csd karışabilir karışmayadabilir..
Yakın zamanda bende düşünüyorum NR yapıp afkya geri dönmeyi. Afk konusunda talep çok var ve serverımı sıralamadan çekip afkyla devam etmeyi düşünüyorum ama bilmiyorum duruma göre bizde ayak uydururuz
Yakın zamanda bende düşünüyorum NR yapıp afkya geri dönmeyi. Afk konusunda talep çok var ve serverımı sıralamadan çekip afkyla devam etmeyi düşünüyorum ama bilmiyorum duruma göre bizde ayak uydururuz

Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Gt Banı Hakkında
Aslına bakarsanız 1 kişinin üzerine yürümeyi tasvip etmiyorum. Şahsen bende görünce reportluyorum. 1 kişinin reportu değil onlar birden çok kişinin reportundan oluşan bir yığın...realgaming yazdı:bir kaç hafta önce sen değilmiydin bizim serverleri şikayet eden ? şimdi senin serverin şikayet edilince farklı mı oldu ?sizofrenresul yazdı:Herkese Merhabalar ;
@Taha Demirbaş
[@Bilinmeyen Etiket]
Linklerini gizle |
-
Gt Banı Hakkında
Ya bakalim ben bayadir diyorum gt gibi sistem yaptiricam ama yaptiricagim adami is nedeniyle goremiyorum gorsem iyi olur ama bakalim tabiki gt bani kalksa daha iyu olur bosuna ugrasmayiz ama bakalimoCezaMelegi yazdı:Gelceğini sanmıyorum bir sistemin.. Öbür yandan GT ile CSD ayrı kuruluşlar Csd karışabilir karışmayadabilir..
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: x
- Clan İsmi: Mr.GaminG
Gt Banı Hakkında
doğru söylüyorsun eyvallah ama benim demek istediğim o hem reportluyor biz konu açınca tek tek afk atanları yasaklattıracağını söylüyor ama kendisine aynı durum yapılınca iş değişiyoroCezaMelegi yazdı:Aslına bakarsanız 1 kişinin üzerine yürümeyi tasvip etmiyorum. Şahsen bende görünce reportluyorum. 1 kişinin reportu değil onlar birden çok kişinin reportundan oluşan bir yığın...realgaming yazdı:bir kaç hafta önce sen değilmiydin bizim serverleri şikayet eden ? şimdi senin serverin şikayet edilince farklı mı oldu ?sizofrenresul yazdı:Herkese Merhabalar ;
@Taha Demirbaş
[@Bilinmeyen Etiket]
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Gt Banı Hakkında
Ben yaptırtacaktım aslında tanıdığım yazılım ve bilgisayar mühendisi arkadaşlarım var. Fakat hem meşguller hem biraz boş uğraş olarak geliyor.ARZ* yazdı:Ya bakalim ben bayadir diyorum gt gibi sistem yaptiricam ama yaptiricagim adami is nedeniyle goremiyorum gorsem iyi olur ama bakalim tabiki gt bani kalksa daha iyu olur bosuna ugrasmayiz ama bakalimoCezaMelegi yazdı:Gelceğini sanmıyorum bir sistemin.. Öbür yandan GT ile CSD ayrı kuruluşlar Csd karışabilir karışmayadabilir..
Şahsen tek başıma falan uğraşmam gerekincede pek oralı olmadım. Eğer uygun ortam ve koşulu sağlarsak neden yapmayalım.
Linklerini gizle |