Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

[ZE] Semiclip (istek)

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

ProffesionaL174

[ZE] Semiclip (istek)

Mesaj gönderen ProffesionaL174 »

@The​ Professiona͏l 1.cisi senin yaptıgın bütün modların bire bir aynısı yaptım ve nette paylaştım 2.cisi yaptıgın modlar zaten nette var edit yapıyorsun sadece 3.cüsü bu senin nickini almadım ve cs de bu nıckı kullanmıyorum burak denen ergen salak 1 2 bebe ile ugrasamam bana 1 tane dahi plugin vermediler kesinlikle yok 4.cüsü ZE serverim çok iyi bir şekilde tutmustu 1 haftada 922 rank yaptım 1 2 ay açık kalsa vay haline 5.cisi burda herkezin serveri var kimse kimseye koyamaz herkez işine baksın herkese başarılar . Ve şuanda tekrar server açtım ve gene tutturdum ee ne yapalım adımız çıkmış kim murat dese koşa koşa geliyor ;)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

The​ Professiona͏l
Server Ip/DNS: 213.238.173.53
Clan İsmi: World War'Z
İletişim:

[ZE] Semiclip (istek)

Mesaj gönderen The​ Professiona͏l »

ProffesionaL174 yazdı:@The​ Professiona͏l 1.cisi senin yaptıgın bütün modların bire bir aynısı yaptım ve nette paylaştım 2.cisi yaptıgın modlar zaten nette var edit yapıyorsun sadece 3.cüsü bu senin nickini almadım ve cs de bu nıckı kullanmıyorum burak denen ergen salak 1 2 bebe ile ugrasamam bana 1 tane dahi plugin vermediler kesinlikle yok 4.cüsü ZE serverim çok iyi bir şekilde tutmustu 1 haftada 922 rank yaptım 1 2 ay açık kalsa vay haline 5.cisi burda herkezin serveri var kimse kimseye koyamaz herkez işine baksın herkese başarılar . Ve şuanda tekrar server açtım ve gene tutturdum ee ne yapalım adımız çıkmış kim murat dese koşa koşa geliyor ;)

:lol: :lol: :lol: Allahım neden sizinle aynı havayı soluyorum ben :lol: :lol:

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ServeT

[ZE] Semiclip (istek)

Mesaj gönderen ServeT »

The​ Professiona͏l yazdı:
DeJavu' yazdı:Birbirlerini bulmalarına şaşırmadım al birini vur ötekine
:lol:
@The​ Professiona͏l Beni Ne Katıyorsun arkadaşım ? ben mod kodlamasını bilmiyorumki ahmak felan diyorsun yoksulluk içinde büyüdün heralde beni ne kadar tanıyorsunda bunları söylüyorsun beni kimse yanına almadı sadece sides wipe denilen kişiyi yönetici olarak yanıma aldım sunucularımı yönetti moddan ne anlıyım ben senin modunu benim sunucuma kurdu senin modun bende hiç bir zaman yoktuki satayım yazık bide İmam hatip Mevzunusun RABBİM akıl versin :(

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

The​ Professiona͏l
İletişim:

[ZE] Semiclip (istek)

ServeT yazdı:
DeJavu' yazdı:Birbirlerini bulmalarına şaşırmadım al birini vur ötekine
@The​ Professiona͏l Beni Ne Katıyorsun arkadaşım ? ben mod kodlamasını bilmiyorumki ahmak felan diyorsun yoksulluk içinde büyüdün heralde beni ne kadar tanıyorsunda bunları söylüyorsun beni kimse yanına almadı sadece sides wipe denilen kişiyi yönetici olarak yanıma aldım sunucularımı yönetti moddan ne anlıyım ben senin modunu benim sunucuma kurdu senin modun bende hiç bir zaman yoktuki satayım yazık bide İmam hatip Mevzunusun RABBİM akıl versin :(
Cümlede o kadar çaresizlik kokusu var ki daha Türkçeyi doğru düzgün yazmayı bilmeyen(mevzunu degil mezunu) ve muhtemelen ortaokul terk birisiyle muhatap oluyorum... Belki de ahmaklığını buna yormak gerek... Özrünü kabul etmeyeceğim benimle boşuna iletişim kurmaya çalışıyorsun olacak olanı söyleyeyim küfür edip ahmakça yaşantına devam edeceksin... Burdan yazıyorsun çünkü sosyal medya hesaplarımdan geri dönüş alamıyorsun seni takmadığımın farkındasın inatla benimle uğraşmak istiyorsun çünkü aciz durumdasın 1-2 ay arkadaşına verdiğim mod ile eğlendin sana tavsiyem artık git ve elde tutulur bir şeyler yap örneğin okula başla belki bir şeyler öğrenip karşıma daha olgun halde çıkarsın

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ServeT

[ZE] Semiclip (istek)

Mesaj gönderen ServeT »

Hmm eroldan bahsediyorsun Erolu hayla ben sanıyorsun yazık yaş konusuna gelirsek 18 nasipse bittiyor 19 giricem beyin olmadığı için erolu hayla ben sanıyorsun iki sunucu yönetiyorum ve sunucularımın kirasını o veriyor istanbula geldiğinde nerelere saklandın acaba sen kimsinki senden özür diliyecem ? :D güldürme prof numarasını vermiş korkudan engellemişsin ss ' leri okudum :D :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

The​ Professiona͏l
İletişim:

[ZE] Semiclip (istek)

ServeT yazdı:Hmm eroldan bahsediyorsun Erolu hayla ben sanıyorsun yazık yaş konusuna gelirsek 18 nasipse bittiyor 19 giricem beyin olmadığı için erolu hayla ben sanıyorsun iki sunucu yönetiyorum ve sunucularımın kirasını o veriyor istanbula geldiğinde nerelere saklandın acaba sen kimsinki senden özür diliyecem ? :D güldürme prof numarasını vermiş korkudan engellemişsin ss ' leri okudum :D :D
Hayla mı? hm önerimi dikkate almıyorsun ben burada senin iyiliğini düşünüyorum erol, servet, ahmet hangisi olduğun önemli değil sen dediklerimi yap

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

DarkWWARZ
İletişim:

[ZE] Semiclip (istek)

Mesaj gönderen DarkWWARZ »

ServeT yazdı:
Cümlede o kadar çaresizlik kokusu var ki daha Türkçeyi doğru düzgün yazmayı bilmeyen(mevzunu degil mezunu) ve muhtemelen ortaokul terk birisiyle muhatap oluyorum... Belki de ahmaklığını buna yormak gerek... Özrünü kabul etmeyeceğim benimle boşuna iletişim kurmaya çalışıyorsun olacak olanı söyleyeyim küfür edip ahmakça yaşantına devam edeceksin... Burdan yazıyorsun çünkü sosyal medya hesaplarımdan geri dönüş alamıyorsun seni takmadığımın farkındasın inatla benimle uğraşmak istiyorsun çünkü aciz durumdasın 1-2 ay arkadaşına verdiğim mod ile eğlendin sana tavsiyem artık git ve elde tutulur bir şeyler yap örneğin okula başla belki bir şeyler öğrenip karşıma daha olgun halde çıkarsın

:) the bile çözmüş bu adamı, yetkililer şöyle gereksiz insanları barındırmasın

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

kaDirCann

[ZE] Semiclip (istek)

Mesaj gönderen kaDirCann »

Servet sen niye kimseyle anlasamion kardes :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ServeT

[ZE] Semiclip (istek)

Mesaj gönderen ServeT »

Darkwarz ettiğin küfürleri attım :) sen merak etme kadir nabalım nasip değil :d

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

DarkWWARZ
İletişim:

[ZE] Semiclip (istek)

Mesaj gönderen DarkWWARZ »

ServeT yazdı:Darkwarz ettiğin küfürleri attım :) sen merak etme kadir nabalım nasip değil :d

Rahat ol koç ilahi adalet var bu ülkede takılma bunlara..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala