Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Gametracker Ban Kaldırmak

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

ARZ*
Clan İsmi: MRPatron GaminG

Mesaj gönderen ARZ* »

TeamTR yazdı:Hellforce klanı bolca Afk atıp 1. Oldu Jail Sıralamasında ve bu konuyu araştırdığımda Ömer beyin dediği şeyi gördüm 'Süresiz ban yerseniz bizde işlem uygularız.' Diye birşey görmüştüm başka konularda Hellforce afk attı bende Report ettim eğer ben afk atamıyorsam onlarda atmayacak.
Burdaki tek afk atan bizle helforce mi? Biz yasaklaniyoruz gtdeki 1. Sayfayadaki cogu servere girip baksan afk atiyor ama nedense iki buyuk klan sadece yasaklaniyor garip ama yapicak biseu yok kafaya takilicak bir konu degil yani iyi geceler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

oCezaMelegi
Server Ip/DNS: 213.238.173.18
Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
İletişim:

Mesaj gönderen oCezaMelegi »

ARZ* yazdı:
TeamTR yazdı:Hellforce klanı bolca Afk atıp 1. Oldu Jail Sıralamasında ve bu konuyu araştırdığımda Ömer beyin dediği şeyi gördüm 'Süresiz ban yerseniz bizde işlem uygularız.' Diye birşey görmüştüm başka konularda Hellforce afk attı bende Report ettim eğer ben afk atamıyorsam onlarda atmayacak.
Burdaki tek afk atan bizle helforce mi? Biz yasaklaniyoruz gtdeki 1. Sayfayadaki cogu servere girip baksan afk atiyor ama nedense iki buyuk klan sadece yasaklaniyor garip ama yapicak biseu yok kafaya takilicak bir konu degil yani iyi geceler.

Göze batmıyorlar öbürleri onlarda ban yer merak etmeyin 3 klanı gt görmezden geliyor abartı olmadığı sürece biz,TO,Le diye kısaltayim reklam olmasın. Çünkü bu 3 klan daha ban yerse daha kalkmaz yasağı kalıcıya gider..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ARZ*

Mesaj gönderen ARZ* »

oCezaMelegi yazdı:
ARZ* yazdı:

Göze batmıyorlar öbürleri onlarda ban yer merak etmeyin 3 klanı gt görmezden geliyor abartı olmadığı sürece biz,TO,Le diye kısaltayim reklam olmasın. Çünkü bu 3 klan daha ban yerse daha kalkmaz yasağı kalıcıya gider..
Aynen haklisin da bu goze baticak /batmiyacak bir konu degil birisi şikayet ediyor incelemeye aliniyor bizim attigimiz afk 3bot haric 3 kisiydi bazi klanlar var 10-15 kisi atiyor bunu yapan bariz belli zaten biz ban yedikten sonra hemen afk atmayi biraktilar ama dedigim gibi kurcalanicak konu degil ban simdi kalkmasa bile 2-3 aya kalkar elbet kalkmazsada hayirlisi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

YozgatleTeamTR

Mesaj gönderen YozgatleTeamTR »

Gametracker yetkilileri ile konusun ingilizce olarak

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ARZ*

Mesaj gönderen ARZ* »

YozgatleTeamTR yazdı:Gametracker yetkilileri ile konusun ingilizce olarak
Gerekli konusmayi yaptik 4-7 gun arasi icinde incelenip cevap gelicegini soylediler hayirlisi ahmetim iyi geceler :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

sizofrenresul
Clan İsmi: Atlanta Clan

Mesaj gönderen sizofrenresul »

Boskiller yazdı:resul hellforcenin gtsini sifirlatarak adami oldugnu saniyorsun bide 2 3 klanda diyor omer teli abimiz bunu nasil musade ediyor anlamiyorum :(
Önce yaşına başına bakmadan üslubunu bozarak konuşma kardeşim bu benim hakkım haksız rekabet oralarda yukarıya duğru gidince kendinizi bir şey zannedip orada burada ahkam kesmesi değil .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

sizofrenresul

NuriReisHDYoutuber yazdı:
Boskiller yazdı:Nuri Kardesim Bizim Kapandi Sizinde Kapanicak Yanliz Sonra Boyle Konusmiyican neyse

Kardeşim her zaman haklının yanındayım bunu bilen bilir serverim kapanacak olas bile :)
Resul yaptıysa onun ayıplığı veya onun sorunudur ben sadece merakımdan sordum
Ayıp ? açık açık söyleyim sizide reportladım gt ile csd nin bir bağlantısı yok bu haksız rekabette en doğal hakkımı kullanıyorum .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

sizofrenresul

ARZ* yazdı:
Büyük ? nasıl büyük oluyorsunuz merak ediyorum açıkçası :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

sizofrenresul

Bu arada açık açık söyleyim bu bir tehdit değildir doğal hakkımdır .
Kimsede üstüne almaya çalışmasın eminim vardır 1-2 kişi daha afk atan serverları reportlayan ama ben 2 aydır repotluyorum bilginiz olsun .
Herkesden beklerim bu davranışı iyi geceler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

MertMatin*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Clan İsmi: CANAKKALE

Mesaj gönderen MertMatin* »

Bazı clanlar var 3 4 tane serveri birleştirip biz birinciyiz diyen bazı clanlar var 60 kişi toplantı 25 sunucu sahibi olup biz bu kadarız biz birinciyiz diyen kendi kendine havaya girenenler oluyor tabiki göze batarlar.
Demeyin banamı soledın diye zaten anlayan anlar böyle 2,3 tane server var.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala