Boskiller yazdı:Nuri Kardesim Bizim Kapandi Sizinde Kapanicak Yanliz Sonra Boyle Konusmiyican neyse
Kardeşim her zaman haklının yanındayım bunu bilen bilir serverim kapanacak olas bile
Resul yaptıysa onun ayıplığı veya onun sorunudur ben sadece merakımdan sordum
Boskiller yazdı:Nuri Kardesim Bizim Kapandi Sizinde Kapanicak Yanliz Sonra Boyle Konusmiyican neyse
Kardeşim her zaman haklının yanındayım bunu bilen bilir serverim kapanacak olas bile
Bence bu işin ayıbı kayıbı yok tamamiyle GameTracker'ın bize sunduğu doğal haklardan birisi bu "RAPOR ETMEK" şahsen ben AFK atan server gördüğümde rapor ediyorum artık. O zaman bir serverı buraya şikayet ediyorsanız buda ayıptır.
Bence bu işin ayıbı kayıbı yok tamamiyle GameTracker'ın bize sunduğu doğal haklardan birisi bu "RAPOR ETMEK" şahsen ben AFK atan server gördüğümde rapor ediyorum artık. O zaman bir serverı buraya şikayet ediyorsanız buda ayıptır.
ayıpıdır derken onun yaptığı şeydir demek istedim dostum Yoksa herkes kendisine tanınan hakları kullanabilir.
İsteyen istediğini reportlar haksız rekabet varsa yapabilir. A yada B kişisi değildir problem kimin yaptığını bilemessiniz. Anonim yapılır reportlar.
Ömer Beyin müsadesi falan gerekmiyor GT ile Csdurağı'nın alakası yok tam aksine siz ban yiyorsanız sizin serverınız CSD'yi kötü göstermekten el konulur. Çünkü firmayı küçük düşürmeye yöneliktir.
Hellforce klanı bolca Afk atıp 1. Oldu Jail Sıralamasında ve bu konuyu araştırdığımda Ömer beyin dediği şeyi gördüm 'Süresiz ban yerseniz bizde işlem uygularız.' Diye birşey görmüştüm başka konularda Hellforce afk attı bende Report ettim eğer ben afk atamıyorsam onlarda atmayacak.