O adamlar 1.6 IP satıyor eklenti satmıyor. CSD gibi düşün ama adamların eklentileri sağlam. Bizde öyle olabiliriz, izin verilir ise..Snake. yazdı:https://csserv.ru/Yek'-ta yazdı:Yabancı kaynak link verebilirsin sıkıntı olmaz.
Yeni Bomba Eklentisi
Moderatör: Moderatörler
Yeni Bomba Eklentisi
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 182
Yeni Bomba Eklentisi
Evet ip de satıyorlar ama ayryaten pluginleri de satın alabiliyorsun.Yek'-ta yazdı:O adamlar 1.6 IP satıyor eklenti satmıyor. CSD gibi düşün ama adamların eklentileri sağlam. Bizde öyle olabiliriz, izin verilir ise..Snake. yazdı:https://csserv.ru/Yek'-ta yazdı:Yabancı kaynak link verebilirsin sıkıntı olmaz.
Linklerini gizle |
-
Yeni Bomba Eklentisi
http://csserv.ru/cs/plugins/hns/new_nades_hns_0.1Yek'-ta yazdı:Bana dediğin eklentinin linkini atsana.
Linklerini gizle |
Yeni Bomba Eklentisi
Eklentinin kaynağı burası, bu eklentiden ayıracaksınız.
Bu arada dediğim gibi, sunucusunda olan eklentileri oraya yazmış adam ve öyle pazarlıyor.
Bu arada dediğim gibi, sunucusunda olan eklentileri oraya yazmış adam ve öyle pazarlıyor.
Linklerini gizle |
-
Yeni Bomba Eklentisi
Eklentiyi başka bir yabancı sitede buldum.Yek'-ta yazdı:Eklentinin kaynağı burası, bu eklentiden ayıracaksınız.

Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Yeni Bomba Eklentisi
Bu panele sorunsuz yuklenip calışıyor mu benim panelden hatasız geçmiyor attığın hali duzeltemiyorum daSnake. yazdı:Eklentiyi başka bir yabancı sitede buldum.Yek'-ta yazdı:Eklentinin kaynağı burası, bu eklentiden ayıracaksınız.
Bu arada dediğim gibi, sunucusunda olan eklentileri oraya yazmış adam ve öyle pazarlıyor.Fakat bir sorunu var; menü, son bir t kaldığında açılıyor fakat o t kaldıktan sonra ct lerden herhangi biri oldugunde menu yeniden t ye aciliyor. Bu sorunu halledebilir misiniz ?newnades.sma
Kod: Tümünü seç
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/newnadess.sma(1) : fatal error 100: cannot read from file: "�"
Linklerini gizle |
-
Yeni Bomba Eklentisi
New gamede botlar ile denemistim.Calisiyordu.bybulut55 yazdı:Bu panele sorunsuz yuklenip calışıyor mu benim panelden hatasız geçmiyor attığın hali duzeltemiyorum daSnake. yazdı:Eklentiyi başka bir yabancı sitede buldum.Yek'-ta yazdı:Eklentinin kaynağı burası, bu eklentiden ayıracaksınız.
Bu arada dediğim gibi, sunucusunda olan eklentileri oraya yazmış adam ve öyle pazarlıyor.Fakat bir sorunu var; menü, son bir t kaldığında açılıyor fakat o t kaldıktan sonra ct lerden herhangi biri oldugunde menu yeniden t ye aciliyor. Bu sorunu halledebilir misiniz ?newnades.sma
diyorKod: Tümünü seç
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/newnadess.sma(1) : fatal error 100: cannot read from file: "�"
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
Yeni Bomba Eklentisi
@Fatih ~ EjderYa Beyciğim müsait olduğu sırada halledebilir diye düşünüyorum 

Linklerini gizle |
Yeni Bomba Eklentisi
sadece işleri olmadığı zaman yapıyorlar kısmını vurgulamak istiyorumogibaba911 yazdı:Burda Ruslardan daha iyi pluginciler var parada istemiyorlar sadece işleri olmadığı zaman yapıyorlar

Linklerini gizle |