Bunu Csdurağına Vuran bütün herkez söylüyor.
CSD YE VURAMAZMIŞIM FİREWALL GELMİŞ AMA BU VİDEO SON CSD SALDIRŞI ARTIK CSD YE SALDIRI ATMAK VURMAK YOKTUR !
SİZ SERVER YÖNETİRKEN BEN GELEN SALDIRILARI DURDURUYORUM VE SUS YOUTUBE ATICAĞIM VİDEOYU İZLE ÖMER TELLİYE SÖVMEK SUNUCUALRINA HAKARET ETMEK NEDİR ÖĞRENİRSİN.
Palleyci Adlı Saldırı videoları çeken kişi ts3 açmış
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 179
- Server Ip/DNS: 213.238.173.49
- Clan İsmi: NumLock Clan
Birincisi Fındık Beyin diyerek Kendini Tanıtma 2. si Sen Kimsin Pişman Ederim Felan tehdit ediyon fukara beyinli Burda Bile Terbiyesizliginle Ön Plandasın.VioSelence4 yazdı:bak şimdi fındık beyin o saldırı csduragına vuran kişilere ve sonrasında en son videosnuda CSDURAGINA VURMAK YOK ARTIK VAR CSDURAGINA GELEN SALDIRILARI DURDURAN BİR İNSANIM SEN KİMSİN FINDIK BENİM YAPTIGIM İŞLERİ SORGULAMA PİŞMAN EDERİM.FaLo** yazdı:Ya Saldırı Üstüne Saldırı Yapan bi adamsın ben bunu bılmeden sizinle birleştim sonradan ögrenınce kendı serverimi açtım saten nasıl biri oldugun burda belli saten https://www.youtube.com/watch?v=XpE0uIBntMw
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Skull Gaming
Serverimin mailine ulasım saglıyamıyorum ne yapmam lazm
Bura yanlış yer,yeni konu açıp destek alabilirsin.awerecan58 yazdı:serverimin mail adresinin sifresini unuttum uzun süredir giremıyordum ve gizli yanıttan ulasmaya calıstım yapamadim bu konuda bilgi verirmisiniz.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: x
- Clan İsmi: Mr.GaminG
FaLo** yazdı:Az önce dedigim gibi konu benim Boş yapan sensin
varsa kanıtın ss olarak atmaman lazım, video çekerek at ilgilenir Ömer TELLİ abi zaten
Linklerini gizle |
-
nerden acacaz yenı konu ? bilmıyorum onu
Linklerini gizle |
-
Konuyu uzatmıyorum youtube atıcağım videoyu İnşallah izlersin.FaLo** yazdı:Birincisi Fındık Beyin diyerek Kendini Tanıtma 2. si Sen Kimsin Pişman Ederim Felan tehdit ediyon fukara beyinli Burda Bile Terbiyesizliginle Ön Plandasın.VioSelence4 yazdı:bak şimdi fındık beyin o saldırı csduragına vuran kişilere ve sonrasında en son videosnuda CSDURAGINA VURMAK YOK ARTIK VAR CSDURAGINA GELEN SALDIRILARI DURDURAN BİR İNSANIM SEN KİMSİN FINDIK BENİM YAPTIGIM İŞLERİ SORGULAMA PİŞMAN EDERİM.FaLo** yazdı:Ya Saldırı Üstüne Saldırı Yapan bi adamsın ben bunu bılmeden sizinle birleştim sonradan ögrenınce kendı serverimi açtım saten nasıl biri oldugun burda belli saten https://www.youtube.com/watch?v=XpE0uIBntMw
KANALIM TAKİP EDERSİN : https://www.youtube.com/channel/UCO77AH ... subscriber
Veled-i Zina
En son VioSelence4 tarafından Pzt Oca 01, 2018 4:39 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Skull Gaming
Ana sayfadan panel kullanımı,püf noktalara gir.Yeni Konu butonuna tıkla.awerecan58 yazdı:nerden acacaz yenı konu ? bilmıyorum onu
Linklerini gizle |