Palleyci Adlı Saldırı videoları çeken kişi ts3 açmış
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 179
- Server Ip/DNS: 213.238.173.49
- Clan İsmi: NumLock Clan
Yasagın Kalkınca Konuş Küçük Aklı Olan Arkadaş
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Bana dediğini farz ediyorum ve youtube atıcağım ses kayıtlarını sana sunucam fındık beyin sana kendimi en kısa sürede tanıtıcam takipte kal.FaLo** yazdı:Yasagın Kalkınca Konuş Küçük Aklı Olan Arkadaş
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Su eski konu bak.
[quote=FaLo**]Cs39.csduragi.com benim serverimdi bir hata yaptım ve teamtr ile birleştim hiçbirşeyden haberim yoktu ve dışardaydım geldıgımde panelım ve serverim kapanmıştı panelımde 120 lıra vardı o parayı alın terı ıle atmıstım ve para ve panel gitti sizce napmalıyım ? biliyorum biraz geç oldu ama yeni jeton düştü benim param neden boşa gitsin ?[/quote]
TeamTr ile birleştim hiçbirşeyden haberim yoktu dışarıdaydım bak bu yalan mesela ?
TeamTR kapandıgında sen guzel bir şekilde tsdeydin kardeşim bunun her turlu kayıtları loglanıyo bilgine...
bkz:silinmis-konular/teamtr-jailbreak-cs39- ... mtr%20cs39
[quote=FaLo**]Cs39.csduragi.com benim serverimdi bir hata yaptım ve teamtr ile birleştim hiçbirşeyden haberim yoktu ve dışardaydım geldıgımde panelım ve serverim kapanmıştı panelımde 120 lıra vardı o parayı alın terı ıle atmıstım ve para ve panel gitti sizce napmalıyım ? biliyorum biraz geç oldu ama yeni jeton düştü benim param neden boşa gitsin ?[/quote]
TeamTr ile birleştim hiçbirşeyden haberim yoktu dışarıdaydım bak bu yalan mesela ?
TeamTR kapandıgında sen guzel bir şekilde tsdeydin kardeşim bunun her turlu kayıtları loglanıyo bilgine...
bkz:silinmis-konular/teamtr-jailbreak-cs39- ... mtr%20cs39
- Kurucu : IMANSIZ WINSTON HOCA
- Kurucu : TAARUZ
- Kurucu : Noeldayı
- Kurucu : YOZGATLEE
- Kurucu : FALO
- Kurucu : CAN
- Kurucu : VANESSA
Linklerini gizle |
-
Onu Benmi Paylaştım İyi Bak kurucuları Benmi Yazdım ? Kafanıza Göre Yazıyonuz Konusuyonuz
Linklerini gizle |
-
SES KAYITLARI ÖMER TELLİYE HAKARET SES KAYITLARI VİDEOLU BİR ŞEKİLDE BENDE DOSTUM ŞU ZAMANA KADAR BENİM NASIL BİR İNSAN OLDUGUMU EN GÜZEL ŞEKİLDE SENİN ÜSTÜNDE TEST EDİCEM.ShooTeR yazdı:Su eski konu bak.TeamTr ile birleştim hiçbirşeyden haberim yoktu dışarıdaydım bak bu yalan mesela ?FaLo** yazdı:Cs39.csduragi.com benim serverimdi bir hata yaptım ve teamtr ile birleştim hiçbirşeyden haberim yoktu ve dışardaydım geldıgımde panelım ve serverim kapanmıştı panelımde 120 lıra vardı o parayı alın terı ıle atmıstım ve para ve panel gitti sizce napmalıyım ? biliyorum biraz geç oldu ama yeni jeton düştü benim param neden boşa gitsin ?
bkz:silinmis-konular/teamtr-jailbreak-cs39- ... mtr%20cs39Bak burada TeamTR kurucuları yazıyor ve adın var FaLo bence dahada konuşma...
- Kurucu : IMANSIZ WINSTON HOCA
Kurucu : TAARUZ
Kurucu : Noeldayı
Kurucu : YOZGATLEE
Kurucu : FALO
Kurucu : CAN
Kurucu : VANESSA
Linklerini gizle |
-
Bu konuyu sen uzattın ben kapatıcam Ömer telliye sövmek Sunucularına Hakaret Etmek neymiş Kendini izlede Gör Bakalım Fındık Beyinli FALO
Linklerini gizle |
-
Ya Saldırı Üstüne Saldırı Yapan bi adamsın ben bunu bılmeden sizinle birleştim sonradan ögrenınce kendı serverimi açtım saten nasıl biri oldugun burda belli saten https://www.youtube.com/watch?v=XpE0uIBntMw
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Sen yazmamış olabilir ama söz konusu sende kurucularındandın...FaLo** yazdı:Onu Benmi Paylaştım İyi Bak kurucuları Benmi Yazdım ? Kafanıza Göre Yazıyonuz Konusuyonuz
Ben konuyu daha fazla uzatmayıp sessizliğimi koruyucam eğer daha fazla uzatırsam konusacak şey cok!!
Linklerini gizle |
-
Serverimin mailine ulasım saglıyamıyorum ne yapmam lazm
serverimin mail adresinin sifresini unuttum uzun süredir giremıyordum ve gizli yanıttan ulasmaya calıstım yapamadim bu konuda bilgi verirmisiniz.
Linklerini gizle |
-
bak şimdi fındık beyin o saldırı csduragına vuran kişilere ve sonrasında en son videosnuda CSDURAGINA VURMAK YOK ARTIK VAR CSDURAGINA GELEN SALDIRILARI DURDURAN BİR İNSANIM SEN KİMSİN FINDIK BENİM YAPTIGIM İŞLERİ SORGULAMA PİŞMAN EDERİM.FaLo** yazdı:Ya Saldırı Üstüne Saldırı Yapan bi adamsın ben bunu bılmeden sizinle birleştim sonradan ögrenınce kendı serverimi açtım saten nasıl biri oldugun burda belli saten https://www.youtube.com/watch?v=XpE0uIBntMw
Linklerini gizle |