Merhabalar,
Arkadaşlar serverimde zamana göre bi plugin istiyorum mesela şu şekilde GECE 23:00'dan SABAH 10:00'a kadar tek bir harita oynanmasını istiyorum oynan harita 30 dakikada bir res atılmazı gerek bu uygulamadan sonra yani 10:01'de tekrar serverin eski haline oylama sistemine dönmesini istiyorum Her gun ayni saatlerde bunu tekrarlamalı bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Harita değişimi saate göre
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 160
- Server Ip/DNS: 213.238.173.46-76
- Clan İsmi: Hause oF Lord`s
- İletişim:
https://goo.gl/CzRKve
Attığım Link'den Harita Değişim Sistemi Eklentisini Kullanabilirsin.
İstediğini Tam Olarak Karşılayamayabilir. Ancak /turmenu sayesinde kolayca ayarlamalar yaparak. dilediğiniz zaman sürekli aynı harita oynatabilir, ve resleme süresini belirli bir rounda veya dakikaya bağlayabilirsiniz. Eklenti Kurmadan Önce Mutlaka Dikkatlice Okuyun
Attığım Link'den Harita Değişim Sistemi Eklentisini Kullanabilirsin.
İstediğini Tam Olarak Karşılayamayabilir. Ancak /turmenu sayesinde kolayca ayarlamalar yaparak. dilediğiniz zaman sürekli aynı harita oynatabilir, ve resleme süresini belirli bir rounda veya dakikaya bağlayabilirsiniz. Eklenti Kurmadan Önce Mutlaka Dikkatlice Okuyun
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 160
- Server Ip/DNS: 213.238.173.46-76
- Clan İsmi: Hause oF Lord`s
- İletişim:
@Fatih ~ EjderYa
Anladım peki burdaki benim için önemli nokta SABAH 10:00'da oylama sistemine geri dönmesi Yani eklentiyi devre dışı bırakması lazım bu eklenti bunu karşılarmı acaba
Anladım peki burdaki benim için önemli nokta SABAH 10:00'da oylama sistemine geri dönmesi Yani eklentiyi devre dışı bırakması lazım bu eklenti bunu karşılarmı acaba
Linklerini gizle |
Tam olarak saat veremezsiniz ama /turmenu ' yu açıp 1 e bastığınız anda oyun oylama sistemine döner. Konuyu Okuyun
Linklerini gizle |