Jbmenuye reklam at 2 tl kazan
Moderatör: Moderatörler
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Moon Gaming
- İletişim:
birşeyler yapmaya çalıştım hata verirse atın çözmeye çalışırız
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: -
- İletişim:
rekorbende123 yazdı:https://i.hizliresim.com/0GYVdY.jpg
bu ekteki jbmenuye kelebegin hemen üstüne reklam at 2 tl kazan eklentisi yapabilirmisiniz
yani kelebegin üstünde reklam at 2 tl kazan olucak oraya 3 farklı alt alta bazı reklamlar koyucam ona tıklayınca o koydugum reklamları göstericek saydan ama emanetler kısmı hala açık kalıcak
@Taha Demirbaş
@YeKTaBEYy
BUYUR BUNU Bİ DENE.
SECIM YAPILDIGINDA REKLAMLARI SADECE KENDISI GORSUN. SECIM YAPILDIGINDA REKLAMLARI HERKES GORSUN. REKLAMLARI AYARLAMAK ICIN SATIR 28 29 30DAKI " " ICLERINI DUZENLEYIP OYLE KURULUM YAPINIZ.
Kod: Tümünü seç
#define REKLAMAT1 "REKLAM1 REKLAM1 REKLAM1"
#define REKLAMAT2 "REKLAM2 REKLAM2 REKLAM2"
#define REKLAMAT3 "REKLAM3 REKLAM3 REKLAM3"
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 271
Daha noeldayınınkini bile yükleyemedim çünkü bakımda panel neyse beklicez artık
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Noeldayı da uğraşmış eline sağlık ama onunkine baktım tam olmamış caseleri felan yinede sen bilirsinrekorbende123 yazdı:Daha noeldayınınkini bile yükleyemedim çünkü bakımda panel neyse beklicez artık
Linklerini gizle |
-
-
@bybulu55
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/JBMenuv12x.sma(1) : error 010: invalid function or declaration
1 Error.
Could not locate output file /cstrike/addons/amxmodx/plugins/JBMenuv12x.amx (compile failed).
bu hatayı verdi
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/JBMenuv12x.sma(1) : error 010: invalid function or declaration
1 Error.
Could not locate output file /cstrike/addons/amxmodx/plugins/JBMenuv12x.amx (compile failed).
bu hatayı verdi
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Panel olmadığı için 2 ceviricidede denedim 1 dk duzeltip atıyorum.rekorbende123 yazdı:@bybulu55
1 Error.
bu hatayı verdi
Linklerini gizle |
-
@bybulut55
hocam sogalasın olmuşta fakat reklam at 2 tl kazan tıklayınca emanetler bölümü açık kalmıyor
bide reklam kısımlarına renk eklermısın mesela bi kısmı kırmızı yapıcam bi kısmı yeşil
bu dosya eklerinde eklediğim menüye ayarlarmısın sana zahmet
hocam sogalasın olmuşta fakat reklam at 2 tl kazan tıklayınca emanetler bölümü açık kalmıyor
bide reklam kısımlarına renk eklermısın mesela bi kısmı kırmızı yapıcam bi kısmı yeşil
bu dosya eklerinde eklediğim menüye ayarlarmısın sana zahmet
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
he sayfa ekrandamı kalacaktı bende oraya giriş kapanmasın sandım definenin içinden yaparsanızda rengi değişir sanırım ^1 ^3 ^4 seklinde renklendirmeyi deneyebilirsin yarın sabah bakabilirim ancak pcyi kapadım
Linklerini gizle |
-