Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Zombie Skin Değiştirme

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
crayz

Zombie Skin Değiştirme

Mesaj gönderen crayz »

Slm arkadaşlar birinden parayla zombie server dosyaları aldım ve anlaştığımızın tersine eski yeni dosyaları karışık vermiş ve bu kişi yarıda bırakıp kaçtı gitti bende anlamıyorum..serverda bayası kurulu herşeyin.eksikleri var serverda 4 zombie çeşidi var 2 tane zombie skini eski bi siteden zombie sk in diye aratıp indirdim içinden iki tane mdl dosyası çıktı bu indirdiğim zombie skini nereye yüklersem aktif olur ve eski zombie skini nasıl silerim ve zombie sınıfındaki ismini nasıl değiştiririm ..lütfen biri detaylı anlatsın :idea:

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

Zombie Skin Değiştirme

Mesaj gönderen ENESIZM »

crayz yazdı:Slm arkadaşlar birinden parayla zombie server dosyaları aldım ve anlaştığımızın tersine eski yeni dosyaları karışık vermiş ve bu kişi yarıda bırakıp kaçtı gitti bende anlamıyorum..serverda bayası kurulu herşeyin.eksikleri var serverda 4 zombie çeşidi var 2 tane zombie skini eski bi siteden zombie sk in diye aratıp indirdim içinden iki tane mdl dosyası çıktı bu indirdiğim zombie skini nereye yüklersem aktif olur ve eski zombie skini nasıl silerim ve zombie sınıfındaki ismini nasıl değiştiririm ..lütfen biri detaylı anlatsın :idea:
Modun sma dosyası içinde "ctrl+f" komutu ile "models/" kelimesini taratıp çıkan sonuçları bana atarmısınız ? veya smayı ÖM yolu ile bana atınız.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
crayz

Zombie Skin Değiştirme

Mesaj gönderen crayz »

ENESIZM yazdı:
crayz yazdı:Slm arkadaşlar birinden parayla zombie server dosyaları aldım ve anlaştığımızın tersine eski yeni dosyaları karışık vermiş ve bu kişi yarıda bırakıp kaçtı gitti bende anlamıyorum..serverda bayası kurulu herşeyin.eksikleri var serverda 4 zombie çeşidi var 2 tane zombie skini eski bi siteden zombie sk in diye aratıp indirdim içinden iki tane mdl dosyası çıktı bu indirdiğim zombie skini nereye yüklersem aktif olur ve eski zombie skini nasıl silerim ve zombie sınıfındaki ismini nasıl değiştiririm ..lütfen biri detaylı anlatsın :idea:
Modun sma dosyası içinde "ctrl+f" komutu ile "models/" kelimesini taratıp çıkan sonuçları bana atarmısınız ? veya smayı ÖM yolu ile bana atınız.
hocam sıralamasını yazsan ftp giriş dedikten sonra nerede bulurum bu dediğini

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
crayz

Zombie Skin Değiştirme

Mesaj gönderen crayz »

yokmu yardımcı olacak kimse

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

MustafaAli
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Zombie Skin Değiştirme

Mesaj gönderen MustafaAli »

FTP giriş/modele sonra ise sma da models yazın ve models/ ten sonra yazan kelimeyi kopyalayıp öyle klasör açın ve her modeli öyle yaparak yerine atmanız gerekiyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

FearLess

Zombie Skin Değiştirme

Mesaj gönderen FearLess »

yada sadece plugini içindeki kodu değiştirebilirsin
Mesela; "models/modelklasoru/model1.mdl"
Buna cevirebilirsiniz (bence daha kolay olur): "models/model1.mdl"

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
crayz

Zombie Skin Değiştirme

Mesaj gönderen crayz »

abi şunu sırasıyla yapacaklarımı tam anlamıyla yazacak biri yokmu..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

MustafaAli
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Zombie Skin Değiştirme

Bak şimdik FTP girş e giriyorsun models diye bi klasör var içine girip o zombi modunun smasına giriyorsun ve ctrl+h yapıp models yazıyorsun ve orada models/modeller/zombi gibi şey çıkması lazım models ve zombi nin arasında kalan modeller var o FTP girişte models klasörüne girip yukarı sağda klasör oluştur diyip modeller diye klasör oluşturuyorsun[sende neyse öyle yaparsın]ve açtıktan sonra modele/modeller/zombi ya modeller den sonra gelen zombi modelini o klasöre yüklüyorsun ve her modeli tek tek böyle yapıyorsun ve sonra sma yı yükleyince map değiştirin plugin aktif hale gelecektir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
crayz

Zombie Skin Değiştirme

Mesaj gönderen crayz »

MustafaAli yazdı:Bak şimdik FTP girş e giriyorsun models diye bi klasör var içine girip o zombi modunun smasına giriyorsun ve ctrl+h yapıp models yazıyorsun ve orada models/modeller/zombi gibi şey çıkması lazım models ve zombi nin arasında kalan modeller var o FTP girişte models klasörüne girip yukarı sağda klasör oluştur diyip modeller diye klasör oluşturuyorsun[sende neyse öyle yaparsın]ve açtıktan sonra modele/modeller/zombi ya modeller den sonra gelen zombi modelini o klasöre yüklüyorsun ve her modeli tek tek böyle yapıyorsun ve sonra sma yı yükleyince map değiştirin plugin aktif hale gelecektir.
kardeş öyle bi anlatmışınki kafam iyice karıştı yinede saol bişeyler anlatmaya çalıştığın için

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

MustafaAli
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Zombie Skin Değiştirme

crayz yazdı:
MustafaAli yazdı:Bak şimdik FTP girş e giriyorsun models diye bi klasör var içine girip o zombi modunun smasına giriyorsun ve ctrl+h yapıp models yazıyorsun ve orada models/modeller/zombi gibi şey çıkması lazım models ve zombi nin arasında kalan modeller var o FTP girişte models klasörüne girip yukarı sağda klasör oluştur diyip modeller diye klasör oluşturuyorsun[sende neyse öyle yaparsın]ve açtıktan sonra modele/modeller/zombi ya modeller den sonra gelen zombi modelini o klasöre yüklüyorsun ve her modeli tek tek böyle yapıyorsun ve sonra sma yı yükleyince map değiştirin plugin aktif hale gelecektir.
kardeş öyle bi anlatmışınki kafam iyice karıştı yinede saol bişeyler anlatmaya çalıştığın için
:D :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala