Konuya Açıklık getirelim.
1. Dalale benim Ortağım BEN İMANSİZ WİNSTON HOCA
2. ben ve dalale Bekliyoruz Şikayet bölümünün Açılmasını
3. Dalale Şuan yok 1 haftada olmıcak.
4. 2 Clan arasındaki mevzu çok yanlış taraflara çekilmekte inşallah bu konu bir an önce kapanır videoda söylediğim gibi 2 clanda sağlam inşallah düzelirler.
5.Ceza Meleği senle aram bozuk felan değil bilirsin senide eneside severim sizede Başarılar diliyorum kardeşim.
Yarın inşalalh yasağımın kalkması için bir video paylaşacagım taha inşalalh yakından ilgilenecek.
ALLAHA EMANETSİNİZ.
HellForce Dalalenin Tssinde CS60a vurdurmak için yalvarıyor :)
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Violance3
-
burcutoktas32
Yasaklı Üye
Violance3 yazdı:Konuya Açıklık getirelim.
4. 2 Clan arasındaki mevzu çok yanlış taraflara çekilmekte inşallah bu konu bir an önce kapanır videoda söylediğim gibi 2 clanda sağlam inşallah düzelirler.
5.Ceza Meleği senle aram bozuk felan değil bilirsin senide eneside severim sizede Başarılar diliyorum kardeşim.
Yarın inşalalh yasağımın kalkması için bir video paylaşacagım taha inşalalh yakından ilgilenecek.
ALLAHA EMANETSİNİZ.
anlamıyorum seni dalale ' yle diss atıyordunuz birbirinize ? ona danone felan dyiyordun, ailesinin fotoğraflarını felan atıyordun şahsi değerlerinize hakaretler ediyordunuz barıştınız sanırım hakkında hayırlısı
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
Violance3
barıştık kardeşim olaylr kücük mevzular hallettik ve dün tek başıma 215 kişi oldum toplantıda csduragında degil tabiburcutoktas32 yazdı:Violance3 yazdı:Konuya Açıklık getirelim.
ALLAHA EMANETSİNİZ.
anlamıyorum seni dalale ' yle diss atıyordunuz birbirinize ? ona danone felan dyiyordun, ailesinin fotoğraflarını felan atıyordun şahsi değerlerinize hakaretler ediyordunuz barıştınız sanırım hakkında hayırlısı
| Linklerini gizle |
-
burcutoktas32
Yasaklı Üye
hakkında hayırlısı , her insan' ın ikinci bir affı vardır hayırlı geceler 
| Linklerini gizle |
Şikayet bölümü kapalıdır.
| Linklerini gizle |