HellForce Dalalenin Tssinde CS60a vurdurmak için yalvarıyor :)
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
ENESIZM
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
1 Şikayet bölümü kapalı ki ap açık ortada aradan aradan şikayet ediyorsunuz.
2 Mikrofonun disable olmuş ve üst sekmeyi sse dahil etmemişsin.
3 Herşeyi bir kenara bıkalım bunlar senin adamın olmadıgını nerden bileceğiz ?
4 Ve dalale yasaklı as kadrodan (kara liste) ayrıldı diğer kişiler gibi şikayet bölümünü beklemekte. Sende öyle yapmalısın.
2 Mikrofonun disable olmuş ve üst sekmeyi sse dahil etmemişsin.
3 Herşeyi bir kenara bıkalım bunlar senin adamın olmadıgını nerden bileceğiz ?
4 Ve dalale yasaklı as kadrodan (kara liste) ayrıldı diğer kişiler gibi şikayet bölümünü beklemekte. Sende öyle yapmalısın.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
oCezaMelegi
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
- İletişim:
Ya şu mevuzuyu anlamıyorum. Burda iki seçenek var
1- Ya dalale akıllanmadı millete saldırı atıyor yada 3. kişilerle attırıyor.
2- Yada biz dalaleyi sevmiyoruz. Adı çıkmış 9 a inmez 8 e ya suçu dalaleye atalım heryere yazalım.
Dalale hala yasaklı bir kullanıcı. Doğrudan yasaklı biriyle iletşimi geçmek SUÇtur. Server kapatılabilir.
2- Yada biz dalaleyi sevmiyoruz. Adı çıkmış 9 a inmez 8 e ya suçu dalaleye atalım heryere yazalım.
Dalale hala yasaklı bir kullanıcı. Doğrudan yasaklı biriyle iletşimi geçmek SUÇtur. Server kapatılabilir.
| Linklerini gizle |
-
Violance3
1. O Mete biliyorum.
2. Dalalenin Yasağı kalktı benim gibi beklemek zorunda.
3.Enes seni seviyorum
2. Dalalenin Yasağı kalktı benim gibi beklemek zorunda.
3.Enes seni seviyorum
| Linklerini gizle |
-
ARZ*
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
Hocam super soyledin eline saglik gerekli kanitlar saglanirsa islem yapilir bence (şikayet bölümü acilinca]oCezaMelegi yazdı:Ya şu mevuzuyu anlamıyorum. Burda iki seçenek var
| Linklerini gizle |
-
burcutoktas32
Yasaklı Üye
başka hosting ' den buraya taşındım geldim dalale serverıma günde rahat 20 kere vuruyordu hem İmansız sen dalale ' ye diss atıyodun danone felan diyodun ailesinin resimlerini atıyordun noldu barıştınız heralde 
| Linklerini gizle |
-
Furkan [VİCTORY]
Konu Sahibi - Mesajlar: 27
- Server Ip/DNS: cs61.csduragi.com
- Clan İsmi: SELÇUKLU İMP.
BAK BAK YEDİREMİYOR BİDE PEKİ O ZAMAN TOPLANTIDA BİZ 105 KİŞİ İKEN SEN 85 İDİN Bİ ANDA O TSEN NASIL 110 KİŞİ OLDU ? BOTLARLA OLMAZ BU İŞLER YASLAN ARKANA BİZİ İZLEBugraBeyy yazdı:Herhangi Bir Kanıt Bulunsun Gereken Yapılsın O Zaman, Nuriler Yediremiyor Bu KADAR !
| Linklerini gizle |
-
Violance3
Sen nerden biliyosun Dalale'nin Saldırı attıgını bilader adam şuan yok 1 hafta olmıcakoCezaMelegi yazdı:Ya şu mevuzuyu anlamıyorum. Burda iki seçenek var
varmı kanıtın ?
konuyu farklı yerlere çekiyosun her zamanki yaptıgın gibi 2 clan arasındaki mevzuyu boş yerlere çekmede
olayı bilenler yani biz konuşalım he ?
| Linklerini gizle |
-
ARZ*
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
Bak bu konuya bende sahit oldumFurkan [VİCTORY] yazdı:BAK BAK YEDİREMİYOR BİDE PEKİ O ZAMAN TOPLANTIDA BİZ 105 KİŞİ İKEN SEN 85 İDİN Bİ ANDA O TSEN NASIL 110 KİŞİ OLDU ? BOTLARLA OLMAZ BU İŞLER YASLAN ARKANA BİZİ İZLEBugraBeyy yazdı:Herhangi Bir Kanıt Bulunsun Gereken Yapılsın O Zaman, Nuriler Yediremiyor Bu KADAR !
| Linklerini gizle |
-
oCezaMelegi
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
- İletişim:
SEÇENEK NE DEMEK 3 KERE DAHA OKU LÜTFENViolance3 yazdı:Sen nerden biliyosun Dalale'nin Saldırı attıgını bilader adam şuan yok 1 hafta olmıcakoCezaMelegi yazdı:Ya şu mevuzuyu anlamıyorum. Burda iki seçenek var
varmı kanıtın ?
konuyu farklı yerlere çekiyosun her zamanki yaptıgın gibi 2 clan arasındaki mevzuyu boş yerlere çekmede
olayı bilenler yani biz konuşalım he ?
En son oCezaMelegi tarafından Pzr Ara 24, 2017 12:20 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
| Linklerini gizle |
-
hello admin
Yasaklı Üye
hocam bu konuda dalalenin saldırı yaptıgına dahirbir konu yok . burda metecan bey ve fatih denen arkadaşlar orda oda açmış takılıyor olabilir , ve orda takılmaların onların clanı kapanacak anlamına gelmez saat 1 olmuş furkan bence uyu 
| Linklerini gizle |