HellForce Dalalenin Tssinde CS60a vurdurmak için yalvarıyor :)
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Furkan [VİCTORY]
Konu Sahibi - Mesajlar: 27
- Server Ip/DNS: cs61.csduragi.com
- Clan İsmi: SELÇUKLU İMP.
FATİH VE MERTCAN DENİLEN İKİ ARKADAŞ SW'MİZ YANİ CS60'A VURDURMAK İÇİN ORDA SÜRÜNÜYORLAR. SWYİ DÜŞÜRDÜLER BİRKAÇ KERE. AÇILAN ODADAN DA BELLİ ZATEN NE YAPTIKLARI BÖYLE DEVAM EDİN BAKALIM.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
hello admin
Yasaklı Üye
yanlış hatırlamıyorsam dalale i ve ömer telli barıştı ben öle duymuştum ve ordakı metecanbey ve fatih isimli arkadaşların orda durması onların clanı kapanacak anlamına gelmez . büyük bir ihtimal ile konu silinenlere taşınacaktır .
| Linklerini gizle |
-
BugraBeyy
- Server Ip/DNS: 213.238.173.61
- İletişim:
ARKADAŞINI RED'E ALIP ORAYA GÖNDERMEDİĞİNİ NERDEN BİLECEĞİZ Ve AYRICA DALALE Artık Csduragin'da Yasaklı Değil Diye Biliyorum Boş Yapmayın Yediremiyorsunuz
| Linklerini gizle |
-
ARZ*
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
Hocam dalale yasakli olmayabilir ama servere saldirmak/vurmak yasak diye biliyorum yanlismiyim arkadaslar?
Egerki boyle bir konuda varsa gereken yapilsin hayirli geceler
Egerki boyle bir konuda varsa gereken yapilsin hayirli geceler
| Linklerini gizle |
-
Violance3
Arkadaşlar BEN İMANSIZ WINSTON HOCA Aranızdkai Kavgayı Ortağım DALALE ile Birleştirmezseniz Sevinirm Şuan Zaten tekrardan yasaklanıcam biliyorum yarın foruma atıcagım videoyu izlersiniz her neyse aranızdaki mevzuları Dalale kardeşime getirmeyin o adam şuan yasaklı degil ve artık saldırı konusuyla ilgilenmiyor saldırı konusudur lütfen uzatmayın 2 clanda muhteşem aranızdaki mevzuları inşallah bir an önce kapatırsınız.
| Linklerini gizle |
-
BugraBeyy
- Server Ip/DNS: 213.238.173.61
- İletişim:
Herhangi Bir Kanıt Bulunsun Gereken Yapılsın O Zaman, Nuriler Yediremiyor Bu KADAR !
| Linklerini gizle |
-
ARZ*
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
Imansiz winston kardesim burda onemli olan dalalenin saldiri atip atmadigi degil bilirsin csduraginda serveri olan birinin csd serverine vurmasi yasak ve burda tam bilmiyorum ama furkan victory denilen kisi onu ele almis sanirim dedigim gibi hayirlisi yetkilileri bekleyelim
| Linklerini gizle |
-
Violance3
Buğra az çok tanıyosun beni sizin clanlada aram iyi nurilerlede siz kendi başınıza 10 numarasınız nurilerde bugünki toplantıda siz 100 onlarda 100 alıp veremediğiniz ne beyler 10 numara clanlarsınız çektigim videodada bunu söyledim kavga etmeninn anlamı yok bence
| Linklerini gizle |
-
Poseidon*
Yasaklı Üye
Dalale yasaklıdır. buğrabey ve mertcanbeyde forum kurallarına uymadıkları için zatne çok göze batıyor.
| Linklerini gizle |
-
Violance3
Biraz Öyle kanka inşallah hiç bir sorun olmadan mevzu biter çünkü 2 clanda gerçekten sağlam bi clan.TeamTR yazdı:Dalale yasaklıdır. buğrabey ve mertcanbeyde forum kurallarına uymadıkları için zatne çok göze batıyor.
| Linklerini gizle |