Nasıl bi map spawner sorunu var ? map spawn editorden duzeltilmez mi ?oCezaMelegi yazdı:Şu mapleri görünce Yaşladık tamam tamamdiyorum. Ne yazık ki v8 in bile oynanmadığı bir devirdeyiz. Ne var ne yoksa dark dark dark. Kaldıracağım zaten yılbaşından sonra..
Bide şu oasisin spawner sorununu düzeltip biri paylaşsa sevinirim ben düzeltemedim de
Buyukisyan_dark yapımcısı??
Moderatör: Moderatörler
-
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
- İletişim:
Map yapımcısı 20 spawner kurmuş T baseye denedim o spawn olayını kaydettim falan ama nedense geri kayboldu sanırım mapin içerisinden değişmesi lazım pekte üstüne gitmedim aslında bidaha denerim spawn editörle.
Linklerini gizle |
eğer spawn editor plugininin içerisinde info_player yazısı bulunmuyorsa spawn editor yeni başlama noktaları eklemez. sadece doğan oyuncuları doğdukları anda istediğiniz yere ışınlaroCezaMelegi yazdı:Map yapımcısı 20 spawner kurmuş T baseye denedim o spawn olayını kaydettim falan ama nedense geri kayboldu sanırım mapin içerisinden değişmesi lazım pekte üstüne gitmedim aslında bidaha denerim spawn editörle.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs7.csduragi.com
- Clan İsmi: LeadeR Gaming
neden oynanmıyor sorusunun cevabı çok basit bu haritanın ( oasis ) içinde en az 5 ekstra dosya vardır,haliyle yüklemeye çalışan oyuncular yükleme ekranında 3 - 4 tane dosyada sonra beklemekten sıkılığ diğer başka servera yöneliyor
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.53
- Clan İsmi: World War'Z
- İletişim:
gfx, overwievs bunların yüklenmesine gerek yok... Model dosyası 1.8 MB (Hızlı yükleme ile tahmini olarak 3-4 saniye)LSR yazdı:neden oynanmıyor sorusunun cevabı çok basit bu haritanın ( oasis ) içinde en az 5 ekstra dosya vardır,haliyle yüklemeye çalışan oyuncular yükleme ekranında 3 - 4 tane dosyada sonra beklemekten sıkılığ diğer başka servera yöneliyor
Ses dosyaları 4.48MB (tahmini olarak 5-6 saniye) sprite dosyaları (1 salise) Harita 9MB (10 Saniye)
Eğer sunucu oyuncuyu yükleme ekranında bu kadar az bir süre tutamıyorsa zaten o sunucu kurmasa da olur... Bir monotonluk var yeniliğe açık değil kimse bu durum rahatsız edici... Ben sadece bu haritayı örnek verdim eminim daha niceleri vardır... Değişiklik her zaman iyidir yeniliğe açık olun
Linklerini gizle |
-
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.53
- Clan İsmi: World War'Z
- İletişim:
Gerekli düzenlemeleri yapıp paylaşıma sundum muhtemelen akşama onaylanır uyumlu halini kullanman daha iyi olabilir çünkü fazla eklenti kullanan sunucular içinde birkaç düzenleme yaptımoCezaMelegi yazdı:Map yapımcısı 20 spawner kurmuş T baseye denedim o spawn olayını kaydettim falan ama nedense geri kayboldu sanırım mapin içerisinden değişmesi lazım pekte üstüne gitmedim aslında bidaha denerim spawn editörle.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 270