YAZIYI BURAYA YAZ [/code*] --> * işaretini sil[/quote]
hocam onu kullanacamda bu onceki oylama dosyalarını nasıl silecem panelden nereye girmem lazım hangi dosyaları silmem lazım yenisini yüklemek için çakışmaması için ? ben birinden aldım zombie serverın dosyalarını yarıda bıraktı kaçtı gitti şimdi bilmediğime soruyorum codeyi de paylaşıyom hemen
Bak kardeşim sorun çözülmediyse 1 tane harita oylamı pluginini koy hangisini kullancaksan bazen buga girebiliyor sonra scripting den kullanmadığın map oylama smasını sil sonra plugins ten de sil kullanmadığın map oylama pluginlerini serveri kapat aç en son olarak sunucu res at kimse bulamamış çözümü devreye gireyim dedim. : )
mehmetxkonya1 yazdı:Bak kardeşim sorun çözülmediyse 1 tane harita oylamı pluginini koy hangisini kullancaksan bazen buga girebiliyor sonra scripting den kullanmadığın map oylama smasını sil sonra plugins ten de sil kullanmadığın map oylama pluginlerini serveri kapat aç en son olarak sunucu res at kimse bulamamış çözümü devreye gireyim dedim. : )
hala rastgele oy ver plugini çıkıyor b une ya sildim harita oylama sistemi denilen şeyleri plugins ve scripting den hala çıkıyor
mehmetxkonya1 yazdı:Bak kardeşim sorun çözülmediyse 1 tane harita oylamı pluginini koy hangisini kullancaksan bazen buga girebiliyor sonra scripting den kullanmadığın map oylama smasını sil sonra plugins ten de sil kullanmadığın map oylama pluginlerini serveri kapat aç en son olarak sunucu res at kimse bulamamış çözümü devreye gireyim dedim. : )
Doğru çözüm bu değil
En son Fatih ~ EjderYa tarafından Cmt Ara 23, 2017 7:15 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
hala rastgele oy ver plugini çıkıyor b une ya sildim harita oylama sistemi denilen şeyleri plugins ve scripting den hala çıkıyor
acaba sorun olmazsa bana alt panel verip ben yapsam ?