map açılmyıyor
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 708
- Clan İsmi: StarX` Gaming
-
map açılmyıyor
aynı hata bendede vardı bunu kullanarak çözdüm. senin sorunun farklı o zaman
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 708
- Clan İsmi: StarX` Gaming
map açılmyıyor
L 23/12/2017 - 14:40:49: (map "css_dust2_go") Host_Error: PF_precache_model_I: Model 'sprites/rifle_smoke1.spr' failed to precache because the item count is over the 512 limit.
Reduce the number of brush models and/or regular models in the map to correct this.
yeni yükledim yine çöktü
Reduce the number of brush models and/or regular models in the map to correct this.
yeni yükledim yine çöktü
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
map açılmyıyor
Ne Sallaması Kardeşim Ben Mapper Yada Başka Bir İş İçin Mi Uğrasıyorum Boş Boş Konusuyorsunuz Bildiğim Tek Şey OTheAsTeRiX yazdı:Salla babam salla.Oh ne iyi ya.NamıdeğerALBAY yazdı:Mapı Siip Tekrar Yükleyiniz Olmassa Mapın Güncellenmesi Olmus Olabilir.
bedran254 yazdı:L 22/12/2017 - 20:56:02: (map "de_dust2go") Host_Error: PF_precache_model_I: Model 'sprites/rifle_smoke1.spr' failed to precache because the item count is over the 512 limit.
beyler map açılmıyor hergün kullandığımız map şimdi açılmıyor soru nedir bilen varmı
Haritada obje limiti aşılmış,daha önce başıma gelmişti.Yekta` ya daha önce sorduğumda spr dosyasının benzerini bulup değiştirebilirsin demişti,denemedim fakat yapabilirsin.Olmazsa haritayı sil gitsin açılmaz çünkü.
Linklerini gizle |