Gece Gündüz Oylaması
Moderatör: Moderatörler
-
CsKolik
Konu Sahibi - Mesajlar: 429
Gece Gündüz Oylaması
Merhaba arkadaşlar sizden bir ricam olacaktı oyuna girip oyun başladıktan 60 saniye sonra oyun bir oylama yapabilir mi hava gündüzmü gecemi olsun diye gündüz seçilirse gündüz gece seçilirse o map o an gece olabilirmi acaba böyle birşey mümkün müdür fikirlerinizi bekliyorum.
Not : gece oldu diyelim öyle çok karanlık olmayacak adamlar birbirlerini görebilecek şekilde karanlık olacak
teşekkürler iyi forumlar
Not : gece oldu diyelim öyle çok karanlık olmayacak adamlar birbirlerini görebilecek şekilde karanlık olacak
teşekkürler iyi forumlar
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
StVaveyla
- Clan İsmi: TEAMRUBYGG
Gece Gündüz Oylaması
Bunu yapabilen olursa beni de etiketlesin bana da fazla karanlık lazımCsKolik yazdı:Merhaba arkadaşlar sizden bir ricam olacaktı oyuna girip oyun başladıktan 60 saniye sonra oyun bir oylama yapabilir mi hava gündüzmü gecemi olsun diye gündüz seçilirse gündüz gece seçilirse o map o an gece olabilirmi acaba böyle birşey mümkün müdür fikirlerinizi bekliyorum.
teşekkürler iyi forumlar
| Linklerini gizle |
-
CsKolik
Konu Sahibi - Mesajlar: 429
Gece Gündüz Oylaması
Herkesin işine yarayabilirStVaveyla yazdı:Bunu yapabilen olursa beni de etiketlesin bana da fazla karanlık lazımCsKolik yazdı:Merhaba arkadaşlar sizden bir ricam olacaktı oyuna girip oyun başladıktan 60 saniye sonra oyun bir oylama yapabilir mi hava gündüzmü gecemi olsun diye gündüz seçilirse gündüz gece seçilirse o map o an gece olabilirmi acaba böyle birşey mümkün müdür fikirlerinizi bekliyorum.
teşekkürler iyi forumlar
@Fatih ~ EjderYa
@Taha Demirbaş
| Linklerini gizle |
-
StVaveyla
- Clan İsmi: TEAMRUBYGG
Gece Gündüz Oylaması
Hocam benim dediğimede bir el atabilirsen sevinirim mapin zifiri karanlık olmasını istiyorum oylamasız zm den daha karanlık ama ping yapar mı düşüncesi beynimi kemiriyorFatih ~ EjderYa yazdı:Yaparız Basit
| Linklerini gizle |
Gece Gündüz Oylaması
Üstten 3. siteye girebilirsinStVaveyla yazdı:Hocam benim dediğimede bir el atabilirsen sevinirim mapin zifiri karanlık olmasını istiyorum oylamasız zm den daha karanlık ama ping yapar mı düşüncesi beynimi kemiriyorFatih ~ EjderYa yazdı:Yaparız Basit
https://www.google.com.tr/search?q=cs+1 ... e&ie=UTF-8
| Linklerini gizle |
-
Arge
Gece Gündüz Oylaması
Jaildeki gibi kapkaranlık oluyor denermisin
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |
Gece Gündüz Oylaması
hiç bir konuyu tam okumuyorsunuz değilmi. orada isika isikb gibi dereceler olması lazım
| Linklerini gizle |