Yardımcı olurmusunuz?
Moderatör: Moderatörler
-
Poseidon*
Yasaklı Üye
Yardımcı olurmusunuz?
Bildiğiniz, cross ucundaki adamı öldürme ve butona basmaya CSDnin mermi sekmeme eklentisi veya diğer fixlenmemiş mermi sekmeme eklentileri sebep oluyor çok başıma geldi fixleyip kurunca düzelmişti.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
Poseidon*
Yasaklı Üye
Yardımcı olurmusunuz?
banada laf soktun aslında şuan, ben kendi eklentilerimi yazıp ona göre oyunuma bakan insanım biraz kolaya kaçtığımdan sıkıntı çıkmıştı.Fatih ~ EjderYa yazdı:Eklentinin kalitesiyle alakalı : )
| Linklerini gizle |
Yardımcı olurmusunuz?
ahahaTeamTR yazdı:banada laf soktun aslında şuan, ben kendi eklentilerimi yazıp ona göre oyunuma bakan insanım biraz kolaya kaçtığımdan sıkıntı çıkmıştı.Fatih ~ EjderYa yazdı:Eklentinin kalitesiyle alakalı : )
ooo böyle bakarsan ben o zaman her gün kendime laf sokuyorum. Bazen kendi yaptığım eklentilere bakınca. niye bunu böyle yapmak varken böyle yapmışım diyorum. oluyor öyle şeyler dert etme
| Linklerini gizle |
-
ByBuLuT ☪
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Yardımcı olurmusunuz?
taykor19 yazdı:de_crosfire mapında 'e' tuşuna basarak ct basedeki alarm ı açıyolar onu nasıl engelliye biliriz? yani e ile açılan şeyleri nasıl engelliye bilirim yardımcı olurmusunuz?
Kod: Tümünü seç
/* Plugin generated by AMXX-Studio */
#include <amxmodx>
#include <amxmisc>
#include <hamsandwich>
#include <fakemeta>
#define PLUGIN "BlockButton"
#define VERSION "1.0"
#define AUTHOR "ByBuLuT"
public plugin_init() {
register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR)
RegisterHam(Ham_Use, "func_button", "Tusa_Bas");
}
public Tusa_Bas(ent, id)
{
if(!(get_user_flags(id) & ADMIN_RCON))
{
client_print(id,print_center,"Tusa Basamazsin.!")
return HAM_SUPERCEDE
}
return HAM_IGNORED
}
/* AMXX-Studio Notes - DO NOT MODIFY BELOW HERE
*{\\ rtf1\\ ansi\\ deff0{\\ fonttbl{\\ f0\\ fnil Tahoma;}}\n\\ viewkind4\\ uc1\\ pard\\ lang1055\\ f0\\ fs16 \n\\ par }
*/
| Linklerini gizle |
Yardımcı olurmusunuz?
bybulut55 yazdı:taykor19 yazdı:de_crosfire mapında 'e' tuşuna basarak ct basedeki alarm ı açıyolar onu nasıl engelliye biliriz? yani e ile açılan şeyleri nasıl engelliye bilirim yardımcı olurmusunuz?Ben bunu kullanıyorum calışıyor düğmelere sadece rcon yetkisi olanlar basabiliyor.Kod: Tümünü seç
/* Plugin generated by AMXX-Studio */ #include <amxmodx> #include <amxmisc> #include <hamsandwich> #include <fakemeta> #define PLUGIN "BlockButton" #define VERSION "1.0" #define AUTHOR "ByBuLuT" public plugin_init() { register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR) RegisterHam(Ham_Use, "func_button", "Tusa_Bas"); } public Tusa_Bas(ent, id) { if(!(get_user_flags(id) & ADMIN_RCON)) { client_print(id,print_center,"Tusa Basamazsin.!") return HAM_SUPERCEDE } return HAM_IGNORED } /* AMXX-Studio Notes - DO NOT MODIFY BELOW HERE *{\\ rtf1\\ ansi\\ deff0{\\ fonttbl{\\ f0\\ fnil Tahoma;}}\n\\ viewkind4\\ uc1\\ pard\\ lang1055\\ f0\\ fs16 \n\\ par } */
Bu Tüm Düğmeler İçin. Ben Eklentiyi Yaptım Paylaştım Onay Bekliyorum. Başka Bir Forumumuzda Mevcut ama reklam olur diye vermiyorum
| Linklerini gizle |
-
taykor19
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
Yardımcı olurmusunuz?
Teşşekür ederim.bybulut55 yazdı:taykor19 yazdı:de_crosfire mapında 'e' tuşuna basarak ct basedeki alarm ı açıyolar onu nasıl engelliye biliriz? yani e ile açılan şeyleri nasıl engelliye bilirim yardımcı olurmusunuz?Ben bunu kullanıyorum calışıyor düğmelere sadece rcon yetkisi olanlar basabiliyor.Kod: Tümünü seç
/* Plugin generated by AMXX-Studio */ #include <amxmodx> #include <amxmisc> #include <hamsandwich> #include <fakemeta> #define PLUGIN "BlockButton" #define VERSION "1.0" #define AUTHOR "ByBuLuT" public plugin_init() { register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR) RegisterHam(Ham_Use, "func_button", "Tusa_Bas"); } public Tusa_Bas(ent, id) { if(!(get_user_flags(id) & ADMIN_RCON)) { client_print(id,print_center,"Tusa Basamazsin.!") return HAM_SUPERCEDE } return HAM_IGNORED } /* AMXX-Studio Notes - DO NOT MODIFY BELOW HERE *{\\ rtf1\\ ansi\\ deff0{\\ fonttbl{\\ f0\\ fnil Tahoma;}}\n\\ viewkind4\\ uc1\\ pard\\ lang1055\\ f0\\ fs16 \n\\ par } */
| Linklerini gizle |