Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Serverim saldırı altında yaklaşık 1 saattir

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

MANAFOR*
İletişim:

Mesaj gönderen MANAFOR* »

gstim41141 yazdı:3-5 defa server çöktükten sonra şifre bugu yapmışlar server kapalı kalmış bende melisin veya melisin arkadaşının serveri vps-vds-cfg gibi şeylerle kapalı tutuğunu sanıyordum yaklaşık 30 dakika veya 1 saat kapalı kalmasının nedeni şifre bugudur bunu kim yaptığı hakkında bilgim yok ama onun öncesinde 3-5 defa vurulurken HellForceden bulunan melisten bahsediyorum bilmiyorum server sahiplerinin suçu varmı yokmu ama melis HellForcede yanlış hatırlamıyorsam Sunucu Ortağı ve paneli mevcut.
1. Kardesim Sikayet Bolumu Kapali.
2. Melis Adinda Cok Insan Var.
3. Elinizde Kanit yoksa Bizi Suclayamasiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

Mesaj gönderen ShooTeR »

emrederin yazdı:ya şöle boş konularla formu gereksız işgal edıyorsunuz hiç gerek yok böle şeylere
Öyle yazıyorsunuz ancak server ne kadar çökerse dostumuz o kadar playerını kaybediyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR

Mesaj gönderen ShooTeR »

MANAFOR* yazdı:
gstim41141 yazdı:3-5 defa server çöktükten sonra şifre bugu yapmışlar server kapalı kalmış bende melisin veya melisin arkadaşının serveri vps-vds-cfg gibi şeylerle kapalı tutuğunu sanıyordum yaklaşık 30 dakika veya 1 saat kapalı kalmasının nedeni şifre bugudur bunu kim yaptığı hakkında bilgim yok ama onun öncesinde 3-5 defa vurulurken HellForceden bulunan melisten bahsediyorum bilmiyorum server sahiplerinin suçu varmı yokmu ama melis HellForcede yanlış hatırlamıyorsam Sunucu Ortağı ve paneli mevcut.
Ek olarak ekliyim şikayet bölumu kapalı olsa bile Ömer Telli bazı konulara yinede bakıyor ve kontrol ediyor.
2.Melis adında cok insan var diyorsunuz...
Bunun hakkındada "LOG" diye birşey var Server uzerinden ip ve chat log ve yatqa uzerinden uid ve ip log var bunları kontrol edip sizin klanınızdan cıkarsa kanıt olarak işleme geçer.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Metecan Bey

Mesaj gönderen Metecan Bey »

ShooTeR yazdı:
MANAFOR* yazdı:
Ek olarak ekliyim şikayet bölumu kapalı olsa bile Ömer Telli bazı konulara yinede bakıyor ve kontrol ediyor.
Bunun hakkındada "LOG" diye birşey var Server uzerinden ip ve chat log ve yatqa uzerinden uid ve ip log var bunları kontrol edip sizin klanınızdan cıkarsa kanıt olarak işleme geçer.
hocam bizim clana düşman olan cok ornk veiroyrum ; Kaos Gaming vb adımızla saldırı yapamazlarmı ? arkadaşımıza anlatıyorum iğza ediyor bizim clandan saldırı yapıp bizde yetkılı ve paneli varsa ÖmerTELLI gerekeni yapar diyorum anlamıyor :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR

Mesaj gönderen ShooTeR »

Metecan Bey yazdı:
ShooTeR yazdı:
MANAFOR* yazdı: 1. Kardesim Sikayet Bolumu Kapali.
hocam bizim clana düşman olan cok ornk veiroyrum ; Kaos Gaming vb adımızla saldırı yapamazlarmı ? arkadaşımıza anlatıyorum iğza ediyor bizim clandan saldırı yapıp bizde yetkılı ve paneli varsa ÖmerTELLI gerekeni yapar diyorum anlamıyor :D
Dediğim gibi her turlu konuya bakılırsa ömer bey loglara bakıp kontrol eder.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

BugraBeyy
Server Ip/DNS: 213.238.173.61
İletişim:

Mesaj gönderen BugraBeyy »

gstim41141 yazdı:cs72.csduragi.com

Önce serveri çökerttiler ve çöktükden sonra HellForce serverinde bulunan melis isminde bir kız var o kız saldırıdan sonra gelip bizim server kurucumuza küfürler etti serveriniz böyle kapalı kalıcak tarzında şeyler söyledi loglarda hayla mevcut sanırım saldırı HellForce tarafından yapılıyor. Serverim yaklaşık 1 saat saldırı altında makine ile vuruluyor sanırsam bilemiyorum cfg ilede olabilir pek bilgim yok açıkcası bi şekilde düzeltme şansımız var mı acaba?
Ömer Telli'ye Mail Atın Gerekli İşlemleri Yapsın Loglara'da Baktırabilirsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli