Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Hallowen Mod yardımı

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
MehmetReis-
Server Ip/DNS: cs121.csduragi.com
Clan İsmi: Nationals

Hallowen Mod yardımı

Mesaj gönderen MehmetReis- »

PaZee yazdı:@ENESIZM

Ne demek tutmuyor yaw :D

20171210212528_1.jpg

bu arada hazir konuya gelmisken soyleyeyim bu mod guzel olur olmasina

hareket eden entityler hakkinda cok fikir sahibi degilim fakat su olunce cikan entitynin ozelliklerini anlatirsan yapabilirim
Ölünce çıkan derken nasıl yani ne anlamda iskeletler ölünce sürpriz paketi çıkıyor onu mu diyorsun yarın senle konuşalım ts de modun linkini filan atayım beraber yaparız
Bu arada pubg çok güzel :) eline sağlık.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

PaZee
Server Ip/DNS: Cs.teknoklan.com
Clan İsmi: TeknoKlan
İletişim:

Hallowen Mod yardımı

Mesaj gönderen PaZee »

o olunce cikan altindan bahsediyorum,yeni bir moda baslayacak zamanim olsa kuyruktan ilerlemeyi istiyorum ; fakat tsde bazen eklenti muhabbetleri ediyoruz bir tanesine denk gelirsen fikirler verebilirim.

pubg guzel guzel olmasina fakat cok entity cikardigim icin 3 saatte bir cikan bir hatayi cozmeye calisiyorum :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
MehmetReis-
Server Ip/DNS: cs121.csduragi.com
Clan İsmi: Nationals

Hallowen Mod yardımı

Mesaj gönderen MehmetReis- »

PaZee yazdı:o olunce cikan altindan bahsediyorum,yeni bir moda baslayacak zamanim olsa kuyruktan ilerlemeyi istiyorum ; fakat tsde bazen eklenti muhabbetleri ediyoruz bir tanesine denk gelirsen fikirler verebilirim.

pubg guzel guzel olmasina fakat cok entity cikardigim icin 3 saatte bir cikan bir hatayi cozmeye calisiyorum :)
Entity ne onu bilmiyorum map ile ilgili sanırım

Mod zaten bende var o modu düzenlemek istiyorum sadece türkçe yapmak istiyorum tek başıma oynamama rağmen gerçekten çok zevkli oyun heyecanlandırıyor insanı
O paket yani iskeletler ve ghost tan düşen ve de fırtınadan çıkan paketler bi sarı bi kırmızı bi de mor renk düşüyor altın kesesi gibi glow lu mor olan sadece puan veriyor puan ne işe yarıyor daha onu çözemedim sarı ise sadece mermi veriyor kırmızı ise +30 heal veriyor diye hatırlıyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

Hallowen Mod yardımı

Mesaj gönderen ENESIZM »

PaZee yazdı:@ENESIZM

Ne demek tutmuyor yaw :D

20171210212528_1.jpg

bu arada hazir konuya gelmisken soyleyeyim bu mod guzel olur olmasina

hareket eden entityler hakkinda cok fikir sahibi degilim fakat su olunce cikan entitynin ozelliklerini anlatirsan yapabilirim
Dostum bunun tadı alınınca bırakılır görürsün hani belli olacaktır bu sadece yeni ve tek olduğu için şuanlık tutuyor. Bu modu kurucumla düşündüm ve elimde bir adet sağlam bir map var. İstersen yollarım pluginden pek anlamadığımız için yarıda kaldı ve elimde map kaldı.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala