Ölünce Spec'e atma.
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
Ölünce Spec'e atma.
Herkeze merhaba öncelikle iyi forumlar dilerim . Bir isteğim olucak bir mod üzerinde çalışıyoruzda ölenleri spece atacak bir eklenti varmıdır elinizde?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Ölünce Spec'e atma.
Kod: Tümünü seç
public plugin_unit()
register_event("DeathMsg","event_death","a")
}
public event_death(){
victim = read_data(2);
cs_set_user_team(victim, CS_TEAM_SPECTATOR)
}
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
Ölünce Spec'e atma.
Reis bide elinde mesala ben başkasını glowlu görecem ancak başkası onu glowlu göremeyecek öyle birşeyde ayarlayabilirmisin?undead52 yazdı:Kod: Tümünü seç
public plugin_unit() register_event("DeathMsg","event_death","a") } public event_death(){ victim = read_data(2); cs_set_user_team(victim, CS_TEAM_SPECTATOR) }
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Masquerade
Ölünce Spec'e atma.
Arkadaşın demek istediği bende /takım plugini var takima 4 kişi grebikiyor ve bu yanındakiler birbirini vuramuyor
Linklerini gizle |
-
Ölünce Spec'e atma.
Pubg modunu mu yapmaya calisiyorsun ?TaaRRuZ yazdı:Reis bide elinde mesala ben başkasını glowlu görecem ancak başkası onu glowlu göremeyecek öyle birşeyde ayarlayabilirmisin?undead52 yazdı:Kod: Tümünü seç
public plugin_unit() register_event("DeathMsg","event_death","a") } public event_death(){ victim = read_data(2); cs_set_user_team(victim, CS_TEAM_SPECTATOR) }
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
Ölünce Spec'e atma.
Evetundead52 yazdı:Pubg modunu mu yapmaya calisiyorsun ?TaaRRuZ yazdı:Reis bide elinde mesala ben başkasını glowlu görecem ancak başkası onu glowlu göremeyecek öyle birşeyde ayarlayabilirmisin?undead52 yazdı:Kod: Tümünü seç
Linklerini gizle |
-
Ölünce Spec'e atma.
Ve sadece birbirlerini glowlu görebiliyorlar ancak bunlarda birbirini görürken takımda olmuyan kisi glowlu adamı normal adam olarak goruyor
Linklerini gizle |
-
Ölünce Spec'e atma.
Bu şekilde pubg modu filan yapamazsin,ilk önce yapmak istediklerini araştır kod yaz biz yardim edelim, Modu biz mi yapicaz yoksa sizmi ?
Linklerini gizle |
-
Ölünce Spec'e atma.
Kardeşim neyin ne olduğunu biliyoruz herhalde şuan ben kendi plugincime ulasamiyorm ve bu yüzden buraya yazdım ölünce spec atma şeyini ortağım benden habersiz attı bizde birşeyler biliyoz merak etmr
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs.teknoklan.com
- Clan İsmi: TeknoKlan
- İletişim:
Ölünce Spec'e atma.
Kod: Tümünü seç
if(is_user_connected(victim))
{
cs_set_user_team(victim,CS_TEAM_SPECTATOR)
}
Linklerini gizle |