/reset plugini
Moderatör: Moderatörler
-
myank66
Konu Sahibi - Mesajlar: 25
/reset plugini
arkadaşlar sizden bi reset plugini istiyicem .
playerlar /rs veya /reset yazınca skorları sıfırlansın istiyorum ve /rs veya /reset yazınca skor sıfırlandı altına server ip ve ts ip gözükmesini istiyorum .
playerlar /rs veya /reset yazınca skorları sıfırlansın istiyorum ve /rs veya /reset yazınca skor sıfırlandı altına server ip ve ts ip gözükmesini istiyorum .
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
NuriReisHDYoutuber
Yasaklı Üye
/reset plugini
buyrunmyank66 yazdı:arkadaşlar sizden bi reset plugini istiyicem .
kendinize göre reklam yerlerini ayarlarsınız iyi forumlar
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |
-
myank66
Konu Sahibi - Mesajlar: 25
-
NuriReisHDYoutuber
Yasaklı Üye
-
Network17
/reset plugini
Bu plugini olduğu gibi panele yüklediğinde dosya adini.amxx ile yapip sv resetleyince istediğim yerleri degistirince svye yansimiyor ilk hali gibi kaliyor onu nasil yapacagiz?
| Linklerini gizle |
-
NuriReisHDYoutuber
Yasaklı Üye
/reset plugini
eklentiler bölümünden CSD reset pluginini de kaldırınız.Network17 yazdı:Bu plugini olduğu gibi panele yüklediğinde dosya adini.amxx ile yapip sv resetleyince istediğim yerleri degistirince svye yansimiyor ilk hali gibi kaliyor onu nasil yapacagiz?
En son NuriReisHDYoutuber tarafından Cmt Ara 02, 2017 1:32 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
| Linklerini gizle |
-
Network17
/reset plugini
Sma dosyasini acamadim ki bunun programi nedir forumda tr_reset plugini paylasilmis tam onu istiyorum ama kendine göre editlenmis ve baska sv adi cikiyor reset yazinca ben o sv adini istemiyorum sadece skorunuz sifirlandi yazmasini istiyorum .rs /rs /reset !rs !reset gibi komutlari kullaninca
| Linklerini gizle |
-
NuriReisHDYoutuber
Yasaklı Üye
/reset plugini
beyefendi sma dosyasını paylaşın yoruma sw ip nizi de atın gerekli bilgileri ekleyeyim tekrardan size atayım.Network17 yazdı:Sma dosyasini acamadim ki bunun programi nedir forumda tr_reset plugini paylasilmis tam onu istiyorum ama kendine göre editlenmis ve baska sv adi cikiyor reset yazinca ben o sv adini istemiyorum sadece skorunuz sifirlandi yazmasini istiyorum .rs /rs /reset !rs !reset gibi komutlari kullaninca
| Linklerini gizle |
-
Network17
/reset plugini
OTTOMAN Gaming skorunuzu sifirladiniz yazmasini istiyorum teşekkürler.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |
-
NuriReisHDYoutuber
Yasaklı Üye
/reset plugini
buyrun beyefendi güle güle kullanın geç atmamın sebebi yoğunum.Network17 yazdı:TR_ReseT.sma
OTTOMAN Gaming skorunuzu sifirladiniz yazmasini istiyorum teşekkürler.
| Linklerini gizle |