[ZE] Semiclip (istek)
Moderatör: Moderatörler
-
-
[ZE] Semiclip (istek)
Kardeşim bu olmassa kafamı kırcam bunu kur üstüne team semiclib 3.1.1 kur dosyalarını GARANTİ VERİYORUM OLUCAK ! EDİT BY Proffesional (COK SEVDİGİNİZ THE PROFFESİONAL DEGİL HAKİKİ PROFFESİONAL)
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
[ZE] Semiclip (istek)
@Mrs.Hunter Tek çare o değil kardeşim burda kodlama edit yapmayı bilen bir sürü insan var ayrıca The Proffesional sadece modları editliyor ve gayet başarılı edit yapıyor onun yaptığı bütün modlar zaten internetten alıntı sadece editlenmiş hali umarım hak verirsin delikanlı 

Linklerini gizle |
-
[ZE] Semiclip (istek)
@polat1234 ben gösteriş yapmadım ,sadece daha önceden bu sorunu çözmüş bir kişiye yönlendirdim . Ayrıca buraya sen yazamıyomusun da EGOnu yolluyosun ((:
Genc adam !
Genc adam !
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.53
- Clan İsmi: World War'Z
- İletişim:
[ZE] Semiclip (istek)
Bak sen burada kim varmış.... Öncelikle polat adlı kişinin adı murat yıllar önce zombie escapeden kovulup gurur yapıp her fırsatta sunucuya saldırmaya çalışan ve sonuç alamayınca modu sattığım satılık burak ile ortak olup yetmeyip bir de murattan farkı olmayan servetide yanına alıp o da yetmezmiş gibi adını PROFFESIONAL yapıp (ki doğru bile yazamamış) bana rakip olacaklar vay güzel memleketim vay... Ulan o attığın eklentiyi bile ben kendim zamanında yaptım al bu da kanıtı...
https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=292058
Napolen_be adlı kullanıcının çözümü sayesinde artık enfeksiyon yayıldıktan birkaç saniye sonraya kadar herkes birbirinin içinden geçebiliecek ve takılma olmayacaktı... (eklentideki "enemies" eki o yüzden)
Burak ahmağı size eklentilerimi paylaşıyor siz de gelip bana rakip oluyorsunuz hemde benim eklentilerim ile ahmak herifler
https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=292058
Napolen_be adlı kullanıcının çözümü sayesinde artık enfeksiyon yayıldıktan birkaç saniye sonraya kadar herkes birbirinin içinden geçebiliecek ve takılma olmayacaktı... (eklentideki "enemies" eki o yüzden)
Burak ahmağı size eklentilerimi paylaşıyor siz de gelip bana rakip oluyorsunuz hemde benim eklentilerim ile ahmak herifler
Linklerini gizle |
-
[ZE] Semiclip (istek)
Tabi işin birde bu boyutu varmış çok ilginç ya . Yusuf bu arkadaş kendisi bile inanmıştır biliyomusun plugini yaptıgına 

Linklerini gizle |
-
- İletişim:
[ZE] Semiclip (istek)
Mrs.Hunter yazdı:Tabi işin birde bu boyutu varmış çok ilginç ya . Yusuf bu arkadaş kendisi bile inanmıştır biliyomusun plugini yaptıgına

Linklerini gizle |
-
-
[ZE] Semiclip (istek)
Birbirlerini bulmalarına şaşırmadım al birini vur ötekine
Linklerini gizle |
-